PoleK Napisano 16 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 Nie chciałby ktoś odsprzedać ćwiartki oleju 15W, albo kupić litra na spółkę? do amortyzatora oczywiscie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mathiu Napisano 16 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 Gdybyś chciał mi dać to bardzo chętnie a kupić to muszę się zastanowić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek_1990 Napisano 16 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 Gdzieś mi się tam wala jakieś pół butelki Castrol Fork Oil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mathiu Napisano 16 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 podaj jeszcze cene i z jakiej firmy chcesz kupić, bedzie ławiej kogoś znaleźć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radek1234 Napisano 23 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 Castrol 15W można kupić w opakowaniu 0,5l w cenie bodaj 28zł. Przynajmniej jakiś czas temu kupowałem w motocyklowym na Łazarzu, chyba ulica Małeckiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.