Skocz do zawartości

[Poznań - Powidz-Poznań 21.04.2012]

maximumof

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam, kto chce się przejechać. Wyjazd g 10.00 z malty , Zakładam 4 h w jedną 4 h powrót i nad jeziorkiem jakieś jedzenie max 1h. Trasa prawie bez ruchu do samego gniezna. Potem niestety 18 km ruchliwą drogą i dojazd do powidza już raczej z niewielkim ruchem samochodów.

Jeżeli ma być zimno lub padać to nie ma co 9 godzin marznąć . Jak będzie tak jak w poprzednią sobote to idealnie!

Napisano

w zeszłą sobote jechałem wzdłuż jeziora swarzędzkiego tam wleciałem na szose do tuczna, pobiedziska, potem szutrami i asfaltem do gniezna przez lednogóre . Od pobiedzisk do gniezna jadę wioskami oddalonymi kawałek na lewo od głównej drogi poznań gniezno(to jest jakiś szlak rowerowy). Od gniezna drogą (najbardziej nieprzyjmny odcinek ze względu na spory rych-jakieś 18 km) przez żelazkowo, małachowo złych miejsc, małachowo,witkowo.

Jadę góralem ale bez amosia ... szczegół. Trasa w zeszłym roku jak miałem inaczej licznik ustawiony pokazywała mi równe 200km w tym roku 197km

pozdrawiam.

tempo średnie zakładam 25km/h. Wiadomo raz szybciej raz wolniej bez spinania, Pewnie przelecimy poniżej 8 h . Pytanie jak długo będziemy w powidzu.

Napisano

Bardzo chętnie bym przejechał się w towarzystwie, ponieważ ciężko znaleźć kompana na dłuższy wyjazd. Jednak jest pewien problem i zarazem pytanie. Czy w grę wchodzi tylko i wyłącznie najbliższa sobota? W niedzielę jak najbardziej bym mógł, w sobotę niestety nie.

Napisano

Kurczę, baaardzo chętnie bym sobie takie coś pojechał... Ale niestety (albo stety) co tydzień praktycznie mam starty.. :(

Pierwszy wolny weekend który będę w Poznaniu to 25-26... sierpnia.

Napisano

Ja niestety nie będę mógł uczestniczyć w całej wyprawię ponieważ mieszkam 90 km od PZ, także mogę do Was dołączyć w Gnieźnie, a jeśli chcecie mogę Wam pokazać bez/mało ruchliwą drogę do Witkowa - na tej głównej nigdy nie wiadomo- ludzi bez wyobraźni chmara za kółkiem

Napisano

Bardzo chętnie bym przejechał się w towarzystwie, ponieważ ciężko znaleźć kompana na dłuższy wyjazd. Jednak jest pewien problem i zarazem pytanie. Czy w grę wchodzi tylko i wyłącznie najbliższa sobota? W niedzielę jak najbardziej bym mógł, w sobotę niestety nie.

w niedziele niestety mam już zaklepane kilka rzeczy. Próbowałęm przełożyć jednak niestety...

Może jednak sobota ;)?

możesz podesłąć mi na skrzynke nr tel wyśle ci eskę i się zmóimy na inny termin. za tydzień nie wiem czy sobie nie odpuszcze planuje po weekandzie skoczyć pośmigać po przełęczy karkonoskiej i okolicach - szkoda nóg(pewnie nie wypali ale zobaczymy).

Można umówić się na jakieś trasy w tygodniu. Ja co najmniej 2 razy pomiędzy poniedziałkiem a piątkiem robie trasę na pobiedziska -80 km poza tym czasem jakaś cytadela....

Ja niestety nie będę mógł uczestniczyć w całej wyprawię ponieważ mieszkam 90 km od PZ, także mogę do Was dołączyć w Gnieźnie, a jeśli chcecie mogę Wam pokazać bez/mało ruchliwą drogę do Witkowa - na tej głównej nigdy nie wiadomo- ludzi bez wyobraźni chmara za kółkiem

z chęcią skorzystam. !! najlepiej się zgadać przez telefon. bo tutaj jest straszna obsuwa-- w moim przypadku z odpowiedziami.

Napisano

Jak planujecie lecieć przez Witkowo to może trasę nieco zmieńcie i walcie na Czerniejewo z Pobiedzisk (można przez Babskie jeziora) potem na Wrześnię i wtedy na Witkowo. Ominiecie wprawdzie Gniezno, ale to chyba nie na minus bo droga mniej ruchliwa.

Zdrówka

Napisano

Kurczę, baaardzo chętnie bym sobie takie coś pojechał... Ale niestety (albo stety) co tydzień praktycznie mam starty.. :(

Pierwszy wolny weekend który będę w Poznaniu to 25-26... sierpnia.

gdzie można na czasie sie w pobliżu pościgać ??

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...