Skocz do zawartości
  • 0

Rower MTB za +/- 1800 zł

Gość Grzesiek

Pytanie

Gość Grzesiek
Napisano

Witam

Szukam roweru za około 1800 zł. Problem polega na tym, że nie znam się zupełnie na osprzęcie. Co prawda czytam teraz jak opętany artykuły na forum, ale czuję, że pierwszy lepszy cwany sprzedawca w sklepie rowerowym mógłby wykorzystać moją niewiedzę i wcisnąć mi jakiś szajs. Rowerem jeżdżę głównie po ulicach, ścieżkach rowerowych, rzadziej po lasach czy szutrze (ale 100% szosówka odpada).

Chciałbym prosić Was o jakieś rady albo linki dotyczące rowerów z fajnym stosunkiem jakości osprzętu do ceny.

Mam 190cm i ważę jakieś 85 kg. Czy to znaczy, że muszę rozglądać się już tylko za 29er'em?

Jeśli ktoś też jest z Opola, to może mógłby polecić sklep z rowerami, które by mi mogły przypasować?

Z góry wielkie dzięki za wszelkie odpowiedzi.

Pozdrawiam,

Grzesiek

1 odpowiedź na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Chciałbym prosić Was o jakieś rady albo linki dotyczące rowerów z fajnym stosunkiem jakości osprzętu do ceny.

Mam 190cm i ważę jakieś 85 kg. Czy to znaczy, że muszę rozglądać się już tylko za 29er'em?

Nie koniecznie mam taki sam wzrost i komfortowo śmigam mtb 26" z ramą 21" , po pierwsze to musisz sam wybrać typ roweru skoro rzadko chcesz odwiedzać lasy to chyba najlepszy wyborem będzie cross.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...