dalasss Napisano 16 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 Cześć, szukam namiarów na firmę produkującą sztywne widelce na zamówienie, oczywiście po rozsądnej cenie, więc karbon odpada. Szukam tego: http://www.rczbikeshop.com/france/saso-fork-mkm28pd-al-465mm-disc-v-brakes-axle-9mm-1-1-8-black.html ale może ktoś zrobi coś takiego w Polsce? Znacie kogoś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzymo Napisano 16 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 Chcesz po prostu coś z Polski, a nie z zagranicy? Czy myślisz, że będzie taniej? Mocowanie pod V musi być? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 16 Kwietnia 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 Zajrzyj (napisz) do LUXTECH - spec od carbonu , albo zadzwoń do p. Rychtarskiego (bikes4you) - choc Wiewiór może miec odmienne zdanie -tylko pamiętaj, że Rychtarski to stal. Co do ceny-nie sądzę żebyś cokolwiek taniej niż 350-400 zł znalazł. ps: jeśli pod V-ki-mam Speca SWORKSA Tricrossa-ogólnie wideł do CX ale w terenówce bardzo dobrze się sprawdza i spokojnie wchodzi 29x2,2, dzięki carbonowi i wkładkom ZERTZ bardzo elastyczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dalasss Napisano 17 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Skąd będzie to bez znaczenia, ważne żeby był po prostu dostępny za jakieś 300-400zł, na więcej mnie nie stać. Mocowanie na v-brake'i musi być. Do P. Rychtarskiego pisałem mail no i nie robią takich ze stali. W Mielcu też nie robią... Posprawdzam tego Speca i do Luxtecha napiszę. Dzięki za info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi