dalasss Napisano 16 Kwietnia 2012 Napisano 16 Kwietnia 2012 Cześć, szukam namiarów na firmę produkującą sztywne widelce na zamówienie, oczywiście po rozsądnej cenie, więc karbon odpada. Szukam tego: http://www.rczbikeshop.com/france/saso-fork-mkm28pd-al-465mm-disc-v-brakes-axle-9mm-1-1-8-black.html ale może ktoś zrobi coś takiego w Polsce? Znacie kogoś ?
rzymo Napisano 16 Kwietnia 2012 Napisano 16 Kwietnia 2012 Chcesz po prostu coś z Polski, a nie z zagranicy? Czy myślisz, że będzie taniej? Mocowanie pod V musi być?
Mod Team anarchy Napisano 16 Kwietnia 2012 Mod Team Napisano 16 Kwietnia 2012 Zajrzyj (napisz) do LUXTECH - spec od carbonu , albo zadzwoń do p. Rychtarskiego (bikes4you) - choc Wiewiór może miec odmienne zdanie -tylko pamiętaj, że Rychtarski to stal. Co do ceny-nie sądzę żebyś cokolwiek taniej niż 350-400 zł znalazł. ps: jeśli pod V-ki-mam Speca SWORKSA Tricrossa-ogólnie wideł do CX ale w terenówce bardzo dobrze się sprawdza i spokojnie wchodzi 29x2,2, dzięki carbonowi i wkładkom ZERTZ bardzo elastyczny.
dalasss Napisano 17 Kwietnia 2012 Autor Napisano 17 Kwietnia 2012 Skąd będzie to bez znaczenia, ważne żeby był po prostu dostępny za jakieś 300-400zł, na więcej mnie nie stać. Mocowanie na v-brake'i musi być. Do P. Rychtarskiego pisałem mail no i nie robią takich ze stali. W Mielcu też nie robią... Posprawdzam tego Speca i do Luxtecha napiszę. Dzięki za info
Rekomendowane odpowiedzi