szynas222 Napisano 15 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2012 Szukam orygianlego stroju reprezentacji polski czy te robione przez bcm sa dobrej jakosci....Czy jest wogole mozliwosc kupienie oryginalu i jaka firma sie tym zajmuje? na razie w necie takie cos znalazlem: Kadra Polski BGŻ komplet kolarski - Sklep.Centrumkolarskie.p - stroje kolarskie, koszulki kolarskie, ubiory rowerowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KUBATRIX Napisano 16 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 Szukam orygianlego stroju reprezentacji polski czy te robione przez bcm sa dobrej jakosci....Czy jest wogole mozliwosc kupienie oryginalu i jaka firma sie tym zajmuje? na razie w necie takie cos znalazlem: Kadra Polski BGŻ komplet kolarski - Sklep.Centrumkolarskie.p - stroje kolarskie, koszulki kolarskie, ubiory rowerowe Odzież w której jeździ kadra robi firma QUEST. BCM Nowatex to nic specjalnego. Ja w ciągu roku skompletowałem prawie cały komplet wiosenno-letnio-zimowy w tych barwach co podałeś link Szkoda że tak cięzko dostać jakąkolwiek rzecz. A jak się już pojawi to najczęściej w małych rozmiarach ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peterp079 Napisano 16 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 A czemu uważasz że odzież Nowatexu to nic specjalnego? Ja używam paru ich ciuchów i jestem bardzo zadowolony z jakości i wykonania. I jeszcze idzie się z nimi dogadać co do indywidualnych długości czy to nogawek u spodni czy rękawów u bluz, kurtek, itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KUBATRIX Napisano 16 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 Zapewne mają kilka materiałów odzieży kolarskiej. Ja jeździłem chyba w tych zwykłych materiałach. Odzież Nowatexa dla mnie jest dobra jak jest chłodno ale jak już temperatura sięgnie +22 stopnie to te materiały nie są już tak rewelacyjnie przewiewne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klosiu Napisano 16 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 Hehe. Nie wiem, myślałem że bedziesz miał zastrzeżenia do czegoś innego, bo ja wiem, faktury materiału koszulek może? Ale przewiewność? Ja w zasadzie tylko w ciuchach Nowatexu jeżdżę, ubranie teamowe też mam od nich, i nigdy jeszcze nie narzekałem na przewiewność. Chyba trzebaby nago jeździć żeby było lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szynas222 Napisano 17 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Hehe. Nie wiem, myślałem że bedziesz miał zastrzeżenia do czegoś innego, bo ja wiem, faktury materiału koszulek może? Ale przewiewność? Ja w zasadzie tylko w ciuchach Nowatexu jeżdżę, ubranie teamowe też mam od nich, i nigdy jeszcze nie narzekałem na przewiewność. Chyba trzebaby nago jeździć żeby było lepiej No to nie wiem juz w koncu:) Wczoraj w sklepie slyszalem ze nowatex wygral przertarg i szyje dla reperezentacji polski....Ogolnie sprzedawca w sklepie chwalil ta firme...Ogolnie chce kupic ten stroj Bgz komplet czyli: -spodenki -spodnie -bluza na dlugi rekaw -koszulka Da sie kupic ta szate bgz z innej firmy lepszej jakosciowo i majacej te same barwy....Chyba ze wiecie gdzie mozna kupic taki sam komplet pomaranszczowy CCC Polkowice i np bedzie lepszej jakosci..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peterp079 Napisano 17 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Jesli cenowo Ci odpowiada to smialo kupuj ten Nowatex. Raczej malo jest ludzi ktorzy by byli niezadowoleni z ich produktów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szynas222 Napisano 17 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Jesli cenowo Ci odpowiada to smialo kupuj ten Nowatex. Raczej malo jest ludzi ktorzy by byli niezadowoleni z ich produktów. No cenowo nie jest wcale takie tanie bo taki komplet to z 500zl A mam takie glupie pytanie bo nie mialem jeszcze doczynienia z odzieza rowerowa a wiadomo ze akurat w tej jest duzo bialego...Zastanawia mnie fakt jak to jest pranie czy z tego materialu latwo puszcza brud, czy nie jest w nim goraco bo w sumie polester..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peterp079 Napisano 18 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Cenowo nie jest zle za tyle rzeczy. Ja za spodenki i bluze zapłaciłem ponad 500zł a gdzie tam jeszcze spodnie i koszulka... Co do gorąca to tyle moge powiedziec ze material bedzie przewiewny na pewno przez co uczucie gorąca spada. Co do puszczania brudu przy praniu to nie mam pojęcia bo nie mam nic białego na rower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nieborak Napisano 18 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Był kiedyś temat o dopieraniu białych rzeczy. Ale mimo wszystko na błoto nie ma rady, zawsze zostaną jakieś ślady. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KUBATRIX Napisano 18 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Dokładnie zawsze zostaną jakieś ślady od błota choć czasem udaje się piorąc ręcznie większość usunąć. Dlatego ja jeżdżę w tym biało czerwonym komplecie tylko szosówką a jak biorę rower MTB to zakładam coś ciemniejszego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzepkok Napisano 20 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 Jesli cenowo Ci odpowiada to smialo kupuj ten Nowatex. Raczej malo jest ludzi ktorzy by byli niezadowoleni z ich produktów. No cenowo nie jest wcale takie tanie bo taki komplet to z 500zl a gdzieś w Nowatexie widział komplet "Narodowy" za 500zł ? koszulka: http://sklep.bcmnowatex.com.pl/pl/shop/koszulka_polska.html spodenki: http://sklep.bcmnowatex.com.pl/pl/shop/narodowe_bgz.html nawet jak dodasz bluzę: http://sklep.bcmnowatex.com.pl/pl/shop/narodowa_bgz.html i dodatki typu bandana to i tak masz pon. 400zł a często i gęsto są wyprzedaże gdzie komplet, tj. koszulka i spodenki to koszt 130zł - polecam, bo używam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szynas222 Napisano 20 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 a gdzieś w Nowatexie widział komplet "Narodowy" za 500zł ? koszulka: http://sklep.bcmnowa...lka_polska.html spodenki: http://sklep.bcmnowa...rodowe_bgz.html nawet jak dodasz bluzę: http://sklep.bcmnowa...rodowa_bgz.html i dodatki typu bandana to i tak masz pon. 400zł a często i gęsto są wyprzedaże gdzie komplet, tj. koszulka i spodenki to koszt 130zł - polecam, bo używam Dzieki za odpowiedz ze jednak kupie komplet CCC Polkowice... Bardziej praktyczne...Masz jeszczse jakies sklepy gdzie moge to znalezc?? Bo w tym co podales to nie ma akurat tego kompletu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Obes Napisano 20 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 Jak dla mnie koszulka potówka z Nowatexu jest stanowczo za długa, i przy prawidłowo dobranym rozmiarze nieco zbyt luźna (a nie jestem chudzielcem). Co do materiału zastrzeżeń nie mam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szynas222 Napisano 20 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 Jak dla mnie koszulka potówka z Nowatexu jest stanowczo za długa, i przy prawidłowo dobranym rozmiarze nieco zbyt luźna (a nie jestem chudzielcem). Co do materiału zastrzeżeń nie mam. \ czy te koszulk wszystkie takie sa?? Bo widze quest tez zaslaniaja cale posladki:) Tak ma byc bo to troche bez sensu taka dlugosc mysle ze to powinno sie konczyc na pasie.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KUBATRIX Napisano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2012 Jak potówka to tylko Biemme Plasma. Żadnych innych firm kiedy jest ciepło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.