Oski34 Napisano 15 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2012 Witam ! Mam dosyć niepokojący problem. Niecały tydzień temu zaliczyłem dosyć poważną glebę - źle wybiłem sie na skoczni i wylądowałem na plecach po locie na wysokości ok- 3 metrów ( oczywiście usypane było lądowanie także wysokość z jakiej spadłem na pewno mniejsza ). Miałem założoną zbroję z ,,żółwiem", ale mimo to na chwilę przez uderzenie odebrało mi oddech. Jak już się pozbierałem nie czułem większego bólu, więc cały dzień jeszcze jeździłem. Ból już powoli zaczynał zanikać, jednak wczoraj znów przesadziłem i wylądowałem z dosyć wysokiej skoczni na płaski teren, lądowanie było na tyle mocne że ból wrócił. Teraz jak idę np. po schodach czy przy każdych innych ,,wstrząsach" czuję ból kręgosłupa. Nie jest duży, ale dokuczliwy. Jak siedzę, stoję czy tam leżę nie czuję niczego niepokojącego. Jak myślicie, iść z tym do lekarza czy powinno przejść ? Trochę się martwię czy nie zrobiłem sobie czegos poważnego. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość JGa Napisano 15 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2012 A co to forum medyczne? Nie przesadzajmy nikt przez internet w takiej sprawię Ci nie pomoże, do tego są lekarze specjaliści a wcześniej "rodzinni" aby rozwiązywać takie problemy bo my możemy sobie tylko gdybać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Oski34 Napisano 15 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2012 Może ktoś miał taka sytuacje to pomoże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 15 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2012 Tak każdy rozsądny gość na tym forum napisze ci żebyś poszedł do lekarza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.