Skocz do zawartości

[2500-3000] MTB/CRROS 29ER dla niej i dla niego

edytus

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

jak zapewne wszyscy piszący tutaj nie przypuszczałam, ze kupno roweru to taka mordęga. W sklepie niby już wybrałam ale postanowiłam poczytać opinie, testy i zaczęły się schody.

szukam rowerów dla siebie i męża.

byliśmy zdecydowani na: SCOTT Aspect 29 Tour

ale ja baba jestem i ta szara szarość mnie odstrasza, poza tym wydaje mi się że na

GIANT Talon 29er 1 było mi wygodniej....

do tego dochodzi osprzęt na którym oboje się nie znamy... i tu pojawia się prośba - plissss co radzicie?

znalazłam jeszcze takie:

Gary Fisher Mamba

CUBE Analog 29

Author DEXTER 29

Unibike Evo 29

hmmm bądż tu mądry i kup rower....

jazda głównie utwardzonymi drogami ale leśne trakty też nam się marzą - bez szaleństw bo bedziemy jeździć z synem który jak na razie ma najlepszy z nas rower. My mamy rowery typowo miejskie i bardzo brakuje nam w nich możliwości jazdy w terenie "pozaasfaltowym".

proszę o pomoc ewentualnie jakieś inne propozycje bo o firmach rowerowych również mamy blade pojęcie.

Napisano

Jako że jesteś kobietą właśnie to najlepszy będzie rower z możliwie najkrótszą górną rurą co pozwoli uzyskać mniej wyciągniętą a co za tym idzie wygodniejszą pozycję. I tu wygrywa Talon 29er 1. Pozostała reszta ma zdecydowanie bardziej sportowe zacięcie i mogą być tak wygodne a na pewno będą wymagały przyzwyczajenia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...