Skocz do zawartości

[Odzieź] Sobike - czy ktoś to używał?

szopik

Rekomendowane odpowiedzi

Witam ponownie,

a więc dzisiaj stałem się posiadaczem spodenek sobike tych czarnych z jasnymi przeszyciami mierzyłem również koszulki sobike. Co mogę stwierdzić na pierwszy rzut i dotyk koszulki jeżeli chodzi o jakość wykonania i zastosowanych materiałów uważam za bardzo dobry produkt. W dotyku również bardzo miłe. Spodenki również rewelacja tylko trzeba pamiętać o rozmiarach - są o rozmiar mniejsze niż normalnie. Czyli nasza XL to XXL sobike. Co prawda nie stałem się posiadaczem koszulki, ale tylko dlatego że jednak wolę termoaktywne. Natomiast wzornictwo ciekawe :) Tak że polecam zobaczymy natomiast jak się będą spisywały podczas dłuższego użytkowania.

To koszulki SOBIKE które kosztują 150-500 zł to bawełna ?? Myślałem że robią same oddychające/termoaktywne koszulki :icon_confused:

Źle mnie zrozumiałeś albo ja źle powiedziałem ;P Chodziło mi że nie lubie typowych koszulek rowerowych wolę koszulki typu Brubeck a więc takie dopasowane zdecydowanie lepiej mi się w nich lepiej jeździ. Natomiast SOBIKE to oddychające koszulki przynajmniej tak piszą ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...