Skocz do zawartości

[Odzieź] Sobike - czy ktoś to używał?

szopik

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Tak wygląda fajnie tyle że to firma chińska jak zobaczycie na stronie kontaktowej dlatego zastanawiam się jak z jakością tych produktów. No ale można powiedzieć że Chińczycy wyprodukowali coś oryginalnego ;P

Napisano

Witam ponownie,

a więc dzisiaj stałem się posiadaczem spodenek sobike tych czarnych z jasnymi przeszyciami mierzyłem również koszulki sobike. Co mogę stwierdzić na pierwszy rzut i dotyk koszulki jeżeli chodzi o jakość wykonania i zastosowanych materiałów uważam za bardzo dobry produkt. W dotyku również bardzo miłe. Spodenki również rewelacja tylko trzeba pamiętać o rozmiarach - są o rozmiar mniejsze niż normalnie. Czyli nasza XL to XXL sobike. Co prawda nie stałem się posiadaczem koszulki, ale tylko dlatego że jednak wolę termoaktywne. Natomiast wzornictwo ciekawe :) Tak że polecam zobaczymy natomiast jak się będą spisywały podczas dłuższego użytkowania.

Napisano

Co prawda nie stałem się posiadaczem koszulki, ale tylko dlatego że jednak wolę termoaktywne.

To koszulki SOBIKE które kosztują 150-500 zł to bawełna ?? Myślałem że robią same oddychające/termoaktywne koszulki :icon_confused:

Napisano

To koszulki SOBIKE które kosztują 150-500 zł to bawełna ?? Myślałem że robią same oddychające/termoaktywne koszulki :icon_confused:

Źle mnie zrozumiałeś albo ja źle powiedziałem ;P Chodziło mi że nie lubie typowych koszulek rowerowych wolę koszulki typu Brubeck a więc takie dopasowane zdecydowanie lepiej mi się w nich lepiej jeździ. Natomiast SOBIKE to oddychające koszulki przynajmniej tak piszą ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...