czarusblitz Napisano 15 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2012 W kazda srode o godz 17.00 a od maja 18.00 cotygodniowy, szosowy trening kolarski, ktory zrzesza kilkudziesieciu kolarzy wraz z wozami technicznymi i motorami zaprasza kolojnych, nowych milosnikow kolarstwa szosowego. Start Katowice rog mickiewicza i stawowej. Profil na facebooku Infrasettimanalle Classico. Na zachete filmik z polowy trasy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarusblitz Napisano 9 Maja 2012 Autor Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 Trasa: K-ce centrum-Brynow(Obi Petla tramwajowa-Ligota(dw pkp,Medykow)-Piotrowice(Famur,Jankego,Ak. Policyjna)-kierunek Mikolow(podjazd pod Mikolow)-Mikolow(petla po centrum)-Laziska G. (podjazd pod Laziska)- zjazd do Lazisk D. - podjazd do Wyr-Wyry (zjazd tylem waskimi uliczkami do Tychow ul. Browarowa- kierunek Wilkowyje-Podlesie (KS Podlesianka-Kostuchna(przed szlabanem w lewo podjazd pod Murcki-Murcki (za szlabanem w lesie w lewo kierunek szpital Ochojec-Szpital Ochojec-Ochojec (kier. Eleclerc)- Brynow petla tramwajowa- Kosciuszki- Kierunek wzdloz ogodkow dzialkowych na Muchowiec lotnisko- przejazd wzdloz lotniska za Realem- Graniczna - Damrota-Warszawska- Mickiewicza i Stawowa META. Trasa okolo 65-70 km, tempo rozne, grupa czolowa okolo 38km/h slabsza grupa 33km/h, inni ponizej 30km. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarusblitz Napisano 25 Maja 2012 Autor Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 Uaktualnienie co srodowych treningow IC, przesuniete na godz 18.00 plac stawowa i mickiewicza w Katowicach centrum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarusblitz Napisano 23 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 IC 13.06.2012- urywki z zeszlej srody Filmik z ostatniej srodowej odslony 20 czerwiec 2012 zrobione w programie Pinacle Ultimate Studio: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JjForcebreaker Napisano 1 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2012 27.06.2012- Chyba spróbuję w tym tygodniu pierwszy raz, może się nie zabiję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarusblitz Napisano 1 Lipca 2012 Autor Udostępnij Napisano 1 Lipca 2012 Badz, badz a zobaczysz ze atmosfera i przyjemnosc z jazdy jest jak w prawdziwym peletonie i przezycie jak nigdzie indziej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JjForcebreaker Napisano 1 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2012 Badz, badz a zobaczysz ze atmosfera i przyjemnosc z jazdy jest jak w prawdziwym peletonie i przezycie jak nigdzie indziej. Właśnie na filmikach widzę że (przynajmniej na przodzie) nie ma żartów Jestem z Katowic a jakoś nigdy nie przechodziłem w okolicy o tej porze, dopiero jak się tu zarejestrowałem parę dni temu to ogarnąłem temat. Swoją drogą te miny kierowców "he, o co chodzi?" są niezłe, fajna rzecz tak w centrum pomykać. Myślę że raczej na pewno się pojawię. Jeszcze z miesiąc temu to w ogóle bym nie pomyślał, ale teraz zmieniłem trasy na bardziej szosowe i w moim rowerze do XC wsadziłem opony 1.35 więc jako tako można już jeździć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarusblitz Napisano 30 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 Filmik z srody 29 sierpien krecony iphone i obrobiony aplikacja iMovie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.