michalj89 Napisano 14 Kwietnia 2012 Napisano 14 Kwietnia 2012 Witam, jestem nowy na forum, mam już rower mtb i zastanawiam sie nad zakupem kolarzówki za max 1-1,2k złotych. Zastanawiam się co można za to kupić.Co polecacie? Samemu tez ciężko mi wyceniac używane rowery na allegro. Nie wiem też czy nie warto poczekać do końca na koniec sezonu jako ze mam mtb to mam na czym jeździć. Jeżeli dołożenie pieniędzy bardzo rozszerzy możliwości to jestem w stanie to zrobic. Będę wdzięczny za pomoc
Dromik Napisano 14 Kwietnia 2012 Napisano 14 Kwietnia 2012 Poszukaj czegos z alu rama, weglowym widelcem i klamkomanetkami. Wiem, ze nie bedzie latwo, ale powinno sie cos znalezc. Sent from my ZTE-BLADE using Tapatalk
michalj89 Napisano 14 Kwietnia 2012 Autor Napisano 14 Kwietnia 2012 Poszukaj czegos z alu rama, weglowym widelcem i klamkomanetkami. Wiem, ze nie bedzie latwo, ale powinno sie cos znalezc. Sent from my ZTE-BLADE using Tapatalk moze mialbys chwile zeby poszukac i jakies propozycje pokazac i powiedziec do ile licytowac? duza roznica cenowa w porowaniu do konca sezonu?
Mod Team anarchy Napisano 14 Kwietnia 2012 Mod Team Napisano 14 Kwietnia 2012 Określ też czego poszukujesz. Jeśli sprzętu do "spróbowania czym się to je", albo do lekkiej jazdy w niedzielę dla odmiany od MTB (zresztą kwota jaką chcesz wydac sugeruje coś w tym klimacie) to zdecydowanie alledrogo. Nie wiem jak Dromik ale mnie nie chciało by się za kogoś szukac roweru - wiesz ile masz, wiesz gdzie jest allegro: szukaj. Najwyżej podaj link to podpowiemy co to warte. Moment nie wybrałeś najlepszy, zimą można było za około 1200 wynaleźc rower nawet na kilkuletniej Ultegra lub Dura A. w niezłym stanie. Patrz na to czy grupa jest kompletna, jakie są obręcze (taniej i łatwiej jeśli zwykłe a nie szytki) i w jakim stanie opony (to na ogół jest do wymiany na dzień dobry). Z pewnością szukaj roweru z klamkomanetkami-kultura jazdy jest bez porównania inna niż z manetkami na ramie (choc ja mam to drugie i lubię ten "klimacik") a i większe szanse na hamulce typu SLR czyli coś co hamuje
globuss2 Napisano 14 Kwietnia 2012 Napisano 14 Kwietnia 2012 Masz kilka propozycji Kross Venom Enyo - rower szosowy - stan bdb (2261001368) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. NOWA Szosówka-Okazja TANIEJ NIE Znajdziesz. Tarnów ⢠Tablica.pl tutaj nieznacznie przekraczam budżet ale myślę ze ci się spodobają Rower Kolarski Szosowy BATAVUS (2274222537) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. http://allegro.pl/cilo-columbus-profesjonalny-po-liftingu-i2274160376.html
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.