regedarek Napisano 14 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 Cześć, niedawno przeprowadziłem się do Warszawy z Krakowa. Jeżeli interesują cię przetestowane trasy w okolicach do 100 km. od Wa-wy to polecam się. eczka Kupiłem szosowy rower. Tak się zastanawiam, gdzie np. mógłbym po pracy ok 16 wsiąść w pociąg i pojechać coby pojeździć do 20 i sobie spokojnie wrócić? Interesują mnie też trasy na weekend. Kiedyś dużo jedziłem po Borach Tucholskich ale to chyba za daleko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
c1ach Napisano 14 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 Na co Ci pociąg ? Pół godzinki i jesteś za miastem...polecam mapy: - Północne okolice Warszawy (wyd. Compass) - Mazowiecki Park Krajobrazowy (wyd. Compass) - Kampinoski Park Narodowy (a jakże ! Compass) Na tych mapach masz północne, wschodnie i zachodnie okolice Warszawy. Na jednodniówki starczy w zupełności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
regedarek Napisano 14 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 Na co Ci pociąg ? Pół godzinki i jesteś za miastem...polecam mapy: - Północne okolice Warszawy (wyd. Compass) - Mazowiecki Park Krajobrazowy (wyd. Compass) - Kampinoski Park Narodowy (a jakże ! Compass) Na tych mapach masz północne, wschodnie i zachodnie okolice Warszawy. Na jednodniówki starczy w zupełności. A jakiś przewodnik z trasami pod szosówki ?? Bo może gdzieś dalej mniejszy ruch na drogach a i lasy by się przydały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mklos1 Napisano 14 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 Na zachodzie są fajne drogi, niestety sporo z nich w kiepskim stanie technicznym, np Borzęcin Duży - Pruszków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas85 Napisano 16 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 Z Warszawy możesz np pojechać na zachód do Leszna, odbić na północ na Kazuń i wrócić przez Łomianki do Warszawy. Inna trasa to np. wyjechać z Warszawy na wschód, dojechać do miejscowości Zakręt i na południe dojechać do miejscowości Kołbiel. Potem na zachód do Góry Kalwarii i na północ do Warszawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
c1ach Napisano 16 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 Druga z tych tras to non stop drogi krajowe i wojewódzkie (w tym pięćdziesiątka pełna białoruskich i litewskich tirów i niebezpieczna "lubelska"). Chyba nie o to chodziło Generalnie jak widać - każdemu pasuje co innego i najlepiej planować pod siebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.