kitof26 Napisano 13 Kwietnia 2012 Napisano 13 Kwietnia 2012 Witam Mam zawody rowerowe w niedziele a nie ma nikogo kto umie zapleść koło. Potrzebuje jakieś filmy jak zapleść koło lecz chodzi on normalne zaplatanie nie na krzyż czy na motyla tylko normalne proste szprychy. piasta shimano 36 otworów obręcz też 36 otworów. Proszę o Pilną pomoc dzięki i ewentualne rady jak lepiej zaplatać. DZIĘKI WIELKIE
Luk33 Napisano 13 Kwietnia 2012 Napisano 13 Kwietnia 2012 Normalnie, proste czyli słoneczko? do MTB nie polecam, do tylnego koła wręcz niedopuszczalne. Zaplatanie koła to żmudna robota wymagająca czasu i cierpliwości Jesteś z Poznania to przebiegnij się po sklepach, serwisach jest tam tego trochę. Ja bym się tego nie podjął w jeden dzień, chyba, że fuszerka na szybko.
kitof26 Napisano 13 Kwietnia 2012 Autor Napisano 13 Kwietnia 2012 a tak można http://blogrowerowy.pl/newsletter/zaplatanie-kol/ ??
Mod Team safian Napisano 13 Kwietnia 2012 Mod Team Napisano 13 Kwietnia 2012 Do MTB tak się powinno zaplatać, tylko czy masz odpowiednią długość szprych? :x
kitof26 Napisano 14 Kwietnia 2012 Autor Napisano 14 Kwietnia 2012 tak ale dałem sobie spokuj dałem do serwisu odrazu wycentrują
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.