Duda Napisano 13 Kwietnia 2012 Napisano 13 Kwietnia 2012 Witam, Szukam jakiegoś sprawdzonegoserwisu rowerowego. Najlepiej okolice Gaju, ale nie jest to warunek konieczny. Potrzebuję zrobić przedsezonowy przegląd. Na pewno regulacja przerzutek, hamulców i centrowanie jednego koła. Możecie mi coś polecić? Pro-bike nie ma najlepszych opinii. Z góry dzięki.
argusiol Napisano 13 Kwietnia 2012 Napisano 13 Kwietnia 2012 W Harfie na Robotniczej serwis na pewno profesjonalny, polecam z czystym sumieniem. Co do cen nie będę się wypowiadał.
GhOsTwrc Napisano 13 Kwietnia 2012 Napisano 13 Kwietnia 2012 Witold Mokiejewski róg ul. Skarbowców a Wawrzyniaka. Fachowa obsłucha dobre ceny .
mekp Napisano 16 Kwietnia 2012 Napisano 16 Kwietnia 2012 Witam. Ja polecam Robex choć ceny masakra i... decathlon Korona. Pracuje tam taki młody serwisant. Koleś zna się na rzeczy. pozdrawiam xMekpx
Gość Exo Napisano 30 Maja 2012 Napisano 30 Maja 2012 W Bielanach Wrocławskich jest Master Piu. Sklep i serwis w jednym. Kawałeczek od Gaju, ale dobry dojazd. Można to potraktować jako wycieczkę. A serwis jest naprawdę ok. Można kupić niezły rower zwłaszcza składany na zamówienie. To mała firma szanująca klientów. Mają stronkę www.masterpiu.pl.
argusiol Napisano 30 Maja 2012 Napisano 30 Maja 2012 Ja polecam Robex choć ceny masakra Ja natomiast nie polecam Robexa zarówno sklepu jak i serwisu!
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.