m82pl Napisano 13 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Witam, zakupiłem rower Kands Maestro na allegro i zacząłem rozglądać się za serwisem w mojej okolicy który wyregulował by mi rowerek i przygotował do jazdy. Zadzwoniłem do sklepu Giant w Warszawie na ulicy Wincentego 85 ponieważ na ich stronie przeczytałem "Prowadzimy serwis wszystkich marek rowerów." natomiast miły Pan poinformował mnie, że jeśli nie posiadam roweru marki Giant, Merida, Kellys czy Kross czyli jeśli rower nie ma znanej marki na ramie to mi go nie przyjmą pomimo, że mój rower ma markowy osprzęt :-/ Tak więc jeśli nie zapłaciłem za "naklejkę na ramie" nie masz czego szukać w tym serwisie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eloo Napisano 13 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 duża część serwisów nie przyjmuje rowerów marketowych, może koleś z serwisu zrozumiał że to rower tej klasy. Podjedź kawałek dalej na sw. Wincentego 99 do wkreceni.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m82pl Napisano 13 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 duża część serwisów nie przyjmuje rowerów marketowych, może koleś z serwisu zrozumiał że to rower tej klasy. Podjedź kawałek dalej na sw. Wincentego 99 do wkreceni.pl Wytłumaczyłem mu, że to rower na markowym osprzęcie... jak nie chcą zarobić to na mnie już nigdy nie zarobią. Dzięki za namiary, ale podjechałem dziś po pracy do Aktonu na Radzymińską 202 i umówiłem się na jutro bez najmniejszych problemów. Dzwoniłem też do MBika na Łodygowej i też nie było problemu, tylko trochę za długo musiałbym czekać na rower. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 13 Kwietnia 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Hah, miałem to samo w tym samym sklepie! Poszedłem co prawda z Rockriderem 5.2, ale jednak osprzęt był można powiedzieć, że z wyższej półki - dowiedziałem się jedynie, że to taka polityka Gianta Poszedłem tam też kiedyś, bo potrzebowałem na szybko dętki - standardowa, do opony 2.0, pod prestę, oczywiście co? Oczywiście nie mieli tak podstawowej rzeczy, trochę to żenujące. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zgrzezly Napisano 13 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 ja też tam byłem, chciałem skrócić sterówkę, serwisant wziął na warsztat od ręki, z 10 minut go nie było po czym wychodzi i mówi że brzeszczota nie ma - ręce mi opadły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
severian Napisano 2 Maja 2012 Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 Wiele sklepów tak ma.Przyjmują tylko te marki na które mają autoryzację.Analogicznie nie pojedziesz Fiatem do serwisu Skody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.