Skocz do zawartości

[Serwis] Giant Warszawa Tarchomin/Targówek

m82pl

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

zakupiłem rower Kands Maestro na allegro i zacząłem rozglądać się za serwisem w mojej okolicy który wyregulował by mi rowerek i przygotował do jazdy. Zadzwoniłem do sklepu Giant w Warszawie na ulicy Wincentego 85 ponieważ na ich stronie przeczytałem "Prowadzimy serwis wszystkich marek rowerów." natomiast miły Pan poinformował mnie, że jeśli nie posiadam roweru marki Giant, Merida, Kellys czy Kross czyli jeśli rower nie ma znanej marki na ramie to mi go nie przyjmą pomimo, że mój rower ma markowy osprzęt :-/

Tak więc jeśli nie zapłaciłem za "naklejkę na ramie" nie masz czego szukać w tym serwisie!

duża część serwisów nie przyjmuje rowerów marketowych, może koleś z serwisu zrozumiał że to rower tej klasy. Podjedź kawałek dalej na sw. Wincentego 99 do wkreceni.pl

Wytłumaczyłem mu, że to rower na markowym osprzęcie... jak nie chcą zarobić to na mnie już nigdy nie zarobią. Dzięki za namiary, ale podjechałem dziś po pracy do Aktonu na Radzymińską 202 i umówiłem się na jutro bez najmniejszych problemów. Dzwoniłem też do MBika na Łodygowej i też nie było problemu, tylko trochę za długo musiałbym czekać na rower.

• Mod Team

Hah, miałem to samo w tym samym sklepie!

Poszedłem co prawda z Rockriderem 5.2, ale jednak osprzęt był można powiedzieć, że z wyższej półki - dowiedziałem się jedynie, że to taka polityka Gianta

Poszedłem tam też kiedyś, bo potrzebowałem na szybko dętki - standardowa, do opony 2.0, pod prestę, oczywiście co? Oczywiście nie mieli tak podstawowej rzeczy, trochę to żenujące.

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...