jaroszek91 Napisano 13 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Witam wszystkich. Zastanwiam się co wybrać i proszę was o poradę. Chcę zorganizować wyprawę rowerem wzdłuż południowej granicy Polski od Zgorzelca aż po Ustrzyki. Jest to +/- 800 km, lub z Warszawy przez pojezierze mazurskie na Hel. Odległość jest zbliżona do poprzedniej trasy. Dodam iż będzie to moja druga taka wyprawa. Wcześniej przejechałem wzdłuż polskiego wybrzeża. Termin którego muszę sie trzymać to 10 dni od 1 do 10 lipca bo tyle wolnego dostanę. Co polecacie ? Co warto zobaczyć po drodze. Bede poruszał się rowerem MTB z sakwami, średnio planuje pokonywać 100 km dziennie. Ciekaw jestem wszych opinii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czervco Napisano 10 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 I jak udało się?> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.