mrjaqb Napisano 12 Kwietnia 2012 Napisano 12 Kwietnia 2012 Witam, planuję w wakacje z przyjaciółmi wybrać się na trip na Islandię - okrążyć wyspę rowerem. W związku z tym rozglądam się za rowerami do tego przeznaczonymi (gdyż obecnie jeżdżę na kolarzówce). Za zakup chciałem przeznaczyć raczej nie więcej niż 2tys zł. Na allegro znalazłem taką ofertę:http://allegro.pl/ro...2262085391.html i się zastanawiam. Dziś byłem przymierzyć ten rower - sprzęt bardzo zadbany, jest bardzo wygodny, bardzo lekko się jeździ, pasuje mi. W dodatku ma dobry osprzęt (jak za tą cenę), wymieniony mechanizm korbowy (właściwie jeszcze nieużywany), widelec bez amortyzatora (na czym mi zależy). Właściciel przerzuca się na kolarkę - widać, że profesjonalista. Minus jest taki, że będę właściwie jego trzecim właścicielem (ale po rowerze tego nie widać), nie wiem jaki jest dokładny przebieg. Nie znam też firmy Dancelli, nie wiem czy produkują dobre rowery (zapewne to firma kolarza Michele Dancelli'ego), może Wy ją znacie lepiej? Czy to dobry wybór? Ogólnie, co to za rower? Z góry dziękuję za pomoc.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.