Korneliusek Napisano 12 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 Witam posiadam rower z widelcem można ten widelec wymienić na amortyzator ? jeśli tak to który lepszy? http://allegro.pl/1-amortyzator-mtb-sr-suntour-xcm-v3-czarny-i2268455660.html http://allegro.pl/amortyzator-rst-gila-ml-rst-26-100mm-zielony-i2270642169.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrek111 Napisano 12 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 Jaki rower? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Korneliusek Napisano 12 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 Jaki rower? z decathlonu nie wiem jaki to model, rower nie mój w każdym bądz razie tylko matki a to że u nas wiejska droga polna to amora zazyczyla sb ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seraph Napisano 12 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 Widelec amortyzowany jest dłuższy niż zwykły, więc ramy mają trochę inna geometrie. Ogólnie przód roweru pójdzie w górę, więc radziłbym jak najmniejszy skok. Ciekawi mnie w sumie jak to będzie wyglądać po przekładce:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bruce95 Napisano 13 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Sprawdź jaką masz sterówkę. Bo ten suntour jest na 1", a RST wydaje mi się że 1,1/8". Ten rower to przypuszczam damka tak? Podaj więcej informacji to łatwiej będzie pomóc... Napisz do jakiej jazdy ma być dobrze by było żebyś sprawdził jaki to model. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Korneliusek Napisano 13 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Jakiś B'Twin, moge zdjęcia wrzucic jeśli to pomoże ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrek111 Napisano 13 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 No to wrzuć będzie prościej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.