spal Napisano 13 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Przecież dał film jak chce jeździć na tym rowerze, więc nie rób tu z kogoś złośliwego jak nie masz pojęcia o sprzęcie i jego możliwościach. Hej, Dałem filmik pytając czy da rade? lub jeżeli nie, to co trzeba z rowerkiem zrobić by był chociaż blisko. więc nie zmieniaj proszę intencji w jakiej założyłem ten temat by robić ze mnie de@!# czy tez sprowadzać innych użytkowników na zły tok rozumowania. Iza121 naprawdę na poziomie wypowiedzi, lat mam 26 słowo "połamie" mogę zamienić na "zepsuje" to, że nie chce sobie zrobić krzywdy możesz wywnioskować z wcześniejszych postów (o ile czytałaś). Ogółem bardzo popularne zachowanie na forach gdzie każdy chce udowodnić niewiedzę (do której się przyznaje) a nikt nie chce przekazać swojej o ile ją ma (no znaleźli się nie liczni którzy pomogli w temacie i zrozumieli o co pytam). Dzieki djwiocha obawiałem się używek ale w tym będę teraz szukał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 13 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Ogółem bardzo popularne zachowanie na forach gdzie przychodzi gość, który się nie zna a jak mu się powie prawdę to wali focha i używa argumentów ad personam bo innych nie posiada, a dobre rady ma w dupie bo on wie swoje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spal Napisano 13 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Ogółem bardzo popularne zachowanie na forach gdzie przychodzi gość, który się nie zna a jak mu się powie prawdę to wali focha i używa argumentów ad personam bo innych nie posiada, a dobre rady ma w dupie bo on wie swoje. Człowieku ale się spinasz, przychodzi gość który się nie zna i pyta w bardzo prosty sposób i nie dostaje odpowiedzi która nic mu nie mówi bo ktoś zgrywa wielkiego super znawce. Czy napisałem, że wiem swoje ? Człowieku poczytaj albo naucz się czytać ze zrozumieniem bo na mnie wrażenie twoje wypociny nie wprowadzające nic do mojego tematu nie robią. Gdzie tu foch? podziękowałem tym którzy potrafili odpowiedzieć na pytanie i tyle. Powiedzieć prawdę lol ty nadal nie wiesz o czym tu piszemy... jak napisał mi ktoś XC SC FFW MMA itp to nic mi nie mówiło dopóki nie dostałem pierwszego linku do tematu odnośnie typów rowerów i jazdy. proszę podaj przykład argumentu ad personam którego użyłem w odniesieniu do mojego tematu bo chyba nie wiesz co to znaczy ... i nie dziękuje za zaśmiecanie tego tematu. to moja ostatnia odpowiedź na twoje posty i dostosuje się do pewnego podpisu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iza121 Napisano 13 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 jak napisał mi ktoś XC SC FFW MMA itp to nic mi nie mówiło dopóki nie dostałem pierwszego linku do tematu odnośnie typów rowerów i jazdy. nie wiedziałeś co to xc, za to już od pierwszego postu wiedziałeś co to dh/fr , przypomnę fragment pierwszego Twojego postu: co musze zmienić by usprawnic go i zblizyć do DH/FR (czy to możliwe?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spal Napisano 13 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 to wiedziałem bo jest to super popularne tak jak red bull DH i free ride filmy które oglądałem tak więc pewnie nie wiesz co to DSMP czy też GSMP a wiesz co to formuła 1 ?! nie wiedziałeś co to xc, za to już od pierwszego postu wiedziałeś co to dh/fr , przypomnę fragment pierwszego Twojego postu: to wiedziałem bo jest to super popularne tak jak red bull DH i free ride filmy które oglądałem tak więc pewnie nie wiesz co to DSMP czy też GSMP a wiesz co to formuła 1 ?!no i tylko to mnie interesowało. Teraz rozumiesz czy nadal nie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iza121 Napisano 13 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 o ile dh jest jako tako znane to już fr niekoniecznie no dobra nawet jeśli nie widziałeś, to normalnym odruchem na odpowiedź kogoś w której znalazło się nieznane słowo powinno być włączenie google i poszukanie odpowiedzi co to jest, pierwsze linki google na hasło rower xc dałyby odpowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spal Napisano 13 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 o ile dh jest jako tako znane to już fr niekoniecznie no dobra nawet jeśli nie widziałeś, to normalnym odruchem na odpowiedź kogoś w której znalazło się nieznane słowo powinno być włączenie google i poszukanie odpowiedzi co to jest, pierwsze linki google na hasło rower xc dałyby odpowiedź. "rower XC - cross country - służący do jazdy w urozmaiconym terenie. Według przeznaczenia: lasy, polne drogi, góry, kamieniste i szutrowe podłoża, użytkowany również na szosie. Rower cross-country/maratonowy jest najbardziej uniwersalny i najbardziej popularny w Polsce. Najczęściej posiada przedni amortyzator a nierzadko pełną amortyzację. Dobierając w szczególności ramę, amortyzator, opony, rozmiar zębatek, można go ukierunkować bardziej na tereny płaskie lub górzyste. Dobra masa roweru XC to 10-12,5 kg. Najlżejsze konstrukcje to około 7kg-8,5kg." to zdarzyłem zobaczyć z tego co widze to Panowie z filmu który zapodałem śmigają po górach lasach tak jak XC. Podobnie jak fiat 126p i formula po asfalcie. Ale kto gdzie jak śmiga to inna sprawa i tego chciałem się dowiedzieć proszę nie skupiaj się na dopiekaniu czy szukaniu dziury tylko na czytaniu całego tematu ze ZROZUMIENIEM. Trochę trollujesz proszę odpuść. Daj się wypowiedzieć innym, którzy może wniosą coś do tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 13 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Hej, tarczówki mam, grube opony mam tylko rama i widelec widocznie nie ten a naped można wymienić jak ten padnie czekałem na odpowiedz taka jak dał mi tomke1bardzo prosta odpowiedz dla kogoś kto w temacie nie siedzi bo to, że kupiłem rower nie za 5 tysi nadający się do FR to wiem. Wiem, że się spóźniłem i szukam rozwiązania nie koniecznie na dziś a po prostu jak padnie to wymiana wymian do poki nie padnie widelec lub rama tylko, że chciał bym wymieniać przyszłościowo do przekładki innej ramy. Tylko rama i widelec. O ich wpływie na charakter roweru pisać nie trzeba. Oczywiście zdajesz sobie sprawę, że jeśli wymienisz osprzęt robiąc z rekreacyjnego roweru xc rower do "enduro" to gwarancję możesz schować głęboko.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.