marcin_ostrów Napisano 6 Marca 2008 Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 jak ktoś jest zainteresowany : http://www.lidl.pl/pl/home.nsf/pages/c.o.20080313.index M Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurasek Napisano 6 Marca 2008 Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 Niedawno wróciłem z lidla. Z całej rowerowej kolekcji zostało kilka par rękawiczek, kilka damskich koszulek i 1 błękitne spodenki. Oczywiście nic nie kupiłem :029: we wrzesniu kupiłem torbę podsiodłową z kompletem uniwersalnych narzędzi - ocena 6 koszulka z długim rękawem - ocena 1 wkładki do butów - ocena 6 spodnie rowerowe ocieplone - ocena 5 w kołobrzeskim Lidlu w godzine po otwarciu półki były wymiecione choć pełny asortyment wyłożono kłębiło sie jak w czasie karmienia rekinów i Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fallout Napisano 6 Marca 2008 Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 Ja kupiłem we wrześniu tylko torbę podsiodłową i sprawuje się znakomicie. Narzędzia nawet trwałe jak za tą cenę a torba też niczego sobie. Ale teraz może kupie coś więcej. A czemu ta koszulka jurasek była taka badziewna? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurasek Napisano 7 Marca 2008 Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 normalna koszulka jest na tyle obcisłą , że przylegając do ciała wchłania pot i dzięki systemowi oddychania wyrzuca wilgoć na zewnątrz , lidlowska jest jakoś minimalnie luźniejsza i odczuwałem podwiewanie spoconych pleców Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin1212 Napisano 10 Marca 2008 Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 co sadzicie o tej kurtce http://www.lidl.pl/pl/home.nsf/pages/c.o.2...Kurtka_rowerowa Będzie odprowazała pot czy raczej nie bardzo?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurasek Napisano 11 Marca 2008 Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 nie mam zdania co do kurtki, ale moją uwagę zwróciła waga elektroniczna http://www.lidl.pl/pl/home.nsf/pages/c.o.2...a_waga_kuchenna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikodem Napisano 11 Marca 2008 Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 wysyłam kumpla świeżo zarażonego cyklozą na zakupy do lidla! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Batman Napisano 11 Marca 2008 Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 W czwartek atakuję Pilske Lidle - zobaczymy, czy na coś się załapię. A myślę o koszulce i spodniach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koncertownik Napisano 11 Marca 2008 Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 Ja również w czwartek będę okupował Lidla od samego rana. Mam na celu upolowanie spodni i może kurtki oraz rękawiczek... Ciekawe co tam rzucą... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fallout Napisano 11 Marca 2008 Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 Ja też rano do lidla, nawet na 1 lekcje nie pójde z tego powodu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 11 Marca 2008 Mod Team Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 Zapewne po wyjściu z laborków po 18 już nic w Lidlu nie będzie . Ajj przydały by się niektóre drobiazgi coby sprawdzić jak to jest uszyte. Jurasku są na allegro tańsze wagi elektroniczne np. 1 2 I wiele wiele innych od najtańszej do... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodziekk Napisano 13 Marca 2008 Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 Byłem, obejrzałem i... nic nie kupiłem Chciałem kupić te spodnie w wersji długiej, ale myślałem, że one są grubsze. A to takie cienkie, na ciepłą wiosnę, to takich nie potrzebuję. Innych rzeczy za bardzo nie oglądałem, tylko pomacałem sobie damską kurtkę, bo była otworzona, no i pierwsze wrażenie pozytywne. Ogólnie to kilka osób się tam kręciło, głównie starszych, i ubrania i akcesoria dość szybko znikały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fallout Napisano 13 Marca 2008 Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 kupiłem koszulke, i jest jakas luzna w porownaniu do gaci ale i tak jestem zadowolony jak na pierwszy rowerowy ciuch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 13 Marca 2008 Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 My z Rycerzem też się wybraliśmy i nabyliśmy pompkę za 20 zł oraz spodenki luźne z wypinaną wkładką dla Rycerza . Miałam jeszcze chrapkę na spodenki dla mnie, ale ponieważ nie byłam pewna co do rozmiaru (najmniejsze z dostępnych - S-ki - wyglądały podejrzanie obszernie), a nie było możliwości przymierzenia - zrezygnowałam. Trochę szkoda, ale źle wydanej kasy byłoby mi szkoda znacznie bardziej. Spodenki na Rycerzu leżą idealnie, pompka sprawia wrażenie solidnej, w dodatku bardzo praktycznie pomyślana. Mam nadzieję, że okaże się równie trwała Pozdrówko z zakupów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daVe Napisano 13 Marca 2008 Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 Również kupiłem dzisiaj luźne spodenki z wkładką. Wśród innych rzeczy już nie było wyboru bo w sklepie byłem dopiero koło 12.30. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dinsdale Napisano 13 Marca 2008 Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 hehe ja również zakupiłem luźne krótkie spodenki z wkładką, co ciekawe w pierwszym napotkanym Lidlu po pracy (ok. 16.15) udało się znaleźć swój rozmiar (jak się okazało L). trochę ceregieli było z dobraniem rozmiaru, tak jak napisała Ecia nie było możliwości przymierzenia, a na opakowaniu nie było podanej tęgości w pasie tylko rozmary M, L, XL itp. jako że na żadnym stoisku nie zauważyłem centymetra ani miarki, oszacowałem tęgość rozmiaru L mierząc... wyjętą z plecaka płytą CD w pudełku (o standardowej wysokości 12cm) jak się okazało w domu pomiar nie był obarczony zbyt dużym błędem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 14 Marca 2008 Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 W "naszym" Lidlu z kolei występował tylko rozmiar M - na szczęście, jak się okazało, w sam raz (pomimo, że z reguły na Rycerza pasują L-ki) Pozdrówko dla odmiany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sadfreak Napisano 14 Marca 2008 Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Choc widmo pojscia do pracy przed godzina otwarcia Lidla troche mnie podlamalo, to ostatecznie nie mam na co narzekac. Wpadlem do sklepu dopiero po godzinie 15, i okazalo sie, ze jedyne braki to dlugie spodnie z wkladka (byla tylko 1 para xl). Poza tym do wyboru, do koloru, jak mawia moja mama. Zalapalem sie wiec na koszulke, spodenki z wkladka, kurtke oraz zestaw narzedzi (zakupy na caly sezon:). Mialem jeszcze chrapke na pompke z manometrem, ale powrocil na chwile zdrowy rozsadek i pamiec o kosztach zwiazanych z zyciem doczesnym i zrezygnowalem. Moze za jakis tydzien - dwa jakims cudem ostanie sie kilka sztuk, to wtedy cieplej o tym pomysle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fryta Napisano 14 Marca 2008 Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Mój zakup to kurtka, zdziwiłem się, że o rozmiarze L (a tylko takie się ostały) była na mnie dobra. Ciekawi mnie teraz jej funkcjonalność - wygląd ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nabial Napisano 14 Marca 2008 Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 nie wiem jak wygladaja wasze wrazenia z uzytkowania tych ciuszkow, ale ja kupilem swojego czasu dlugie spodnie z wkladka za ok 50zl i po pol roku: zmechacone i pozaciagane ze glowa boli, zamki rozwalone, wkladka sie splaszczyla tak, ze wygodniej bylo smigac bez ... wg mnie ok, ale jak ktos jezdzi bardzo malo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Selvan82 Napisano 14 Marca 2008 Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Wczoraj po pracy wieczorkiem z ciekawości zajrzałem również do lidla - ku mojemu zdziwieniu ludzie nie wykupili wszystkiego i leżało sporo rzeczy. Pompki moim zdaniem tandetnie wykonane - te z Decathlona dużo lepiej wyglądają a kosztują podobnie. Spodenki wyglądały całkiem przyzwoicie, kurtka również. Ten zestaw kluczy w "scyzoryku" .... od pewnego czasu wiem, że klucze imbusowe muszą być porządne po tym jak zjechałem sobie raz takim tanim wynalazkiem śrubę przy odkręcaniu klamki hamulcowej. Jedyne co mi się tam rzuciło w oczy to te skarpetki rowerowe - wyglądały solidnie i cena również nie była wysoka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikodem Napisano 18 Marca 2008 Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 Zakupy- Kurtki przeciw wiatrowe z odpinanymi rękawami (dla mnie i taty) oraz skarpetki rowerowe. Chciałem sobie jeszcze wreszcie kupić oświetlenie ale było beznadziejne a byłem około godziny 17 i już prawie nic nie było (tzn. parę kurteczek męskich i prawie cała damska kolekcja) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przeor Napisano 19 Marca 2008 Udostępnij Napisano 19 Marca 2008 Mialem jeszcze chrapke na pompke z manometrem, ale powrocil na chwile zdrowy rozsadek i pamiec o kosztach zwiazanych z zyciem doczesnym i zrezygnowalem. Moze za jakis tydzien - dwa jakims cudem ostanie sie kilka sztuk, to wtedy cieplej o tym pomysle. Jak chcesz to ja Ci odsprzedam swoją. Kupiłem ją w zeszłym roku po bardzo pozytywnych opiniach na forum (chociaż z reguły nie kupuję w marketach). Jedyną jej wadą jest to, że nie pompuje od nowości Miałem ją oddać ale jakoś tak czasu zabrakło i sobie leży. Jak tak leżakuje to naprawdę ładnie wygląda. Może kiedyś ją naprawię. Potrzebna jest końcówka na wentyl. Chociaż po tych doświadczeniach, to raczej przeszła mi ochota na inwestycje w makrokesze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fallout Napisano 19 Marca 2008 Udostępnij Napisano 19 Marca 2008 Mówicie o tej małej pompce z nanometrem? Też rok temu ją kupiłem, sprawiała dobre wrażenie ale też absolutnie nie pompowała. Oddałem i mam spokój Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dużepiwo Napisano 20 Marca 2008 Udostępnij Napisano 20 Marca 2008 Zakupy-Kurtki przeciw wiatrowe z odpinanymi rękawami (dla mnie i taty) oraz skarpetki rowerowe. Chciałem sobie jeszcze wreszcie kupić oświetlenie ale było beznadziejne a byłem około godziny 17 i już prawie nic nie było (tzn. parę kurteczek męskich i prawie cała damska kolekcja) Szkoda, że olałem. Po ile były kurteczki? Przy następnym wysypie sobie kupię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.