muzycom Napisano 10 Marca 2006 Udostępnij Napisano 10 Marca 2006 Dziś wpadła mi w ręce oferta z Lidla. Torba na rower 29,90 zł Koszulka coolmax 39,90 zł Spodenki z wkładką coolmax 39,90 zł Kurtka z Teflonem 59 zł skarpety z coolmaxu 9,90 są jeszcze rękawiczki, mapniki, zapięcia, lampki (19,99) Wiem, ze taka kolekcja była też jesienią. Jak wam sie sprawują te rzeczy? Sam się chyba skusze na tą kurteczkę, może spodenki i oczywiście skarpety. POZDRAWIAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blue Napisano 10 Marca 2006 Udostępnij Napisano 10 Marca 2006 OOo fajnie- jest w krakowie jakis lidl? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof Napisano 10 Marca 2006 Udostępnij Napisano 10 Marca 2006 Na zdjęciach wygląda to nawet ciekawie. Ale wiadomo jak to z odzieżą, zawsze trzeba dotknąć i pomacać. Ja w każdym razie wybieram się obejrzeć mapnik i koszulki z coolmaxu - może będą normalne lub ze stójką a nie w "serek" :glare: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 10 Marca 2006 Mod Team Udostępnij Napisano 10 Marca 2006 Też się przejdę obejrzeć koszulki, szkoda tylko, że czarne są. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zuczek Napisano 10 Marca 2006 Udostępnij Napisano 10 Marca 2006 Hej. To dla leniwych, może trochę późno ale zawsze coś http://www.lidl.pl/pl/home.nsf/pages/c.o.20060313.index Ja atakuje na regał z mapnikami i obejżę koszulki, skarpetki i torbę "na tył" Pozdrawiam, Zuczek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alvaren Napisano 10 Marca 2006 Udostępnij Napisano 10 Marca 2006 Ja sobie pojade zobaczyć skaprcie do lidla nie daleko wiec luzik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vader Napisano 10 Marca 2006 Udostępnij Napisano 10 Marca 2006 ja sobie lookne rekawiczki bo moje to juz sie koncza na zdjeciu nawet wygladaja fajnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość_kamil_* Napisano 10 Marca 2006 Udostępnij Napisano 10 Marca 2006 Ceny mowia same za siebie - za 40 pln to raczej nic dobrego nie mozna kupic a szczegolnie portek rowerowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cwb2 Napisano 10 Marca 2006 Udostępnij Napisano 10 Marca 2006 hehe mój kupel pracuje w lidlu na alkoholach więc połączę przyjemne z pożytecznym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cath Napisano 10 Marca 2006 Udostępnij Napisano 10 Marca 2006 jesienia były bardzo ciekawe ociplacze na kolana i łokcie. Materiał do złudzenia wyglądał jak windstoper Gore, i nawet póki co nie przemaka. Jestem bardzo zadowolony z zakupu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 10 Marca 2006 Mod Team Udostępnij Napisano 10 Marca 2006 Ceny mowia same za siebie - za 40 pln to raczej nic dobrego nie mozna kupic a szczegolnie portek rowerowych. Kupiłeś, sprawdziłeś czy tak sobie tylko bezpodstawnie gadasz? W zeszłym roku mój brat kupił w Lidlu długie spodnie z wkładką chyba za 40zł właśnie i do dziś świetnie mu się spisują. Ja, również w zeszłym roku, kupiłem koszulkę z długim rękawem i jestem z niej bardzo zadowolony. Jak uważasz że za dobre koniecznie trzeba słono zapłacić to jesteś w dużym błędzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzycom Napisano 10 Marca 2006 Autor Udostępnij Napisano 10 Marca 2006 Dokładnie Odi dokładnie. Jak na razie rekord taniości to chyba do Anais nalezy. Nowe spodenki Crane z wkładką z coolmaxu za uwaga 5zł. Wcale nie trzeba dużo płacić za fajne ciuchy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snuffi Napisano 10 Marca 2006 Udostępnij Napisano 10 Marca 2006 Te ciuszki nawet fajne sa na pewno cos nabede ale kubie sobie tez zestaw kluczy ala scyzoryk za 8,99 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danzig1 Napisano 11 Marca 2006 Udostępnij Napisano 11 Marca 2006 Dokładnie Odi dokładnie. Jak na razie rekord taniości to chyba do Anais nalezy. Nowe spodenki Crane z wkładką z coolmaxu za uwaga 5zł. Wcale nie trzeba dużo płacić za fajne ciuchy Muzykom ma rację. Tanio żadko oznacza dobrze! Kupiłem w zeszłym roku w lindlu właśnie fajowe gumofilce za 70 zł, bo nie miałem na buty klasy Asolo czy Wolfskina. Po kilku załozeniach zaczęły przemakać - buty zrobione z gumy :!!: Dobrze że nie kupiłem drugiej pary, bo miałem wcześniej taki zamiar. Wyrzucajcie te gazetki marketowe do kibla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wonski Napisano 11 Marca 2006 Udostępnij Napisano 11 Marca 2006 @danzig1, chyba zle zrozumiales @muzycom, bo on twierdzil, ze niektore tanie rzeczy moga byc tez dobre. Ja sie z nimi z @Odi zgodze, bo kiedys rodzice bez mojej wiedzy kupili mi gdzies taka kurteczke no-name. Co prawda poprula sie w kilku miejsach (ale przez 4 lata to chyba normalne), ale mimo wszystko wytrzymuje bardzo ciezkie warunki na rowerze. Podskocze sobie do Lidla i zobacze te spodenki chyba Tylko ciekawe co warta jest ta wkladka, ktora tam podobno jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zuczek Napisano 13 Marca 2006 Udostępnij Napisano 13 Marca 2006 Witam. Tak jak mówiłem. Zaatakowałem dzisiaj LIDLA. Powiem krótko M jak MASAKRA. Wybraliście coś z TEJ mega oferty ? Ps. Ja się skusiłem na soxy ale do biegania :lol: te dla bikerów z coolmaxa to chyba niewiele wiecej widziały poza napisem na metce... Reszta fantów kompletnie mi nie podeszła chyba, że w Bielsku jakieś same felery zapodali do koszyków. Co jak co ale przez chwilkę nawet niezły ul się zrobił w okolicach tych artykułów. Nie była to bitwa pod Grunwaldem ale drobne zamieszki były pt. "wyszarpywanie sobie torebek z koszulkami" Pozdrawiam, Żuczek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
orbisek Napisano 13 Marca 2006 Udostępnij Napisano 13 Marca 2006 Tez zrobilem dzis mala wyprawe do lidla bo mialem chrapke na kurtke. Poszlem kolo 11 i co?? Okazalo sie ze juz zostaly same ochlapy!! Upragnione kurtki tylko w malych rozmiarach M,L. Spodenek i koszulek to juz wogole nie bylo, no chyba ze damskie ale na takie to ja nie reflektuje. Byly jeszcze koszulki z coolmaxu ale sie nie skusilem. Jednym slowem zeby cos kupic trzeba sie wybrac z rana jak otwieraja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pacmen_89 Napisano 13 Marca 2006 Udostępnij Napisano 13 Marca 2006 Mi za to mama kupiła spodenki, koszulkę i kurtkę jak byłem w szkole więc wpływu na to nie miałęm ale myślę że zawsze się lepiej w tym będzie jeździć niż normalnych ciuchach I czas pokaże czy opłacało się kupić ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 13 Marca 2006 Mod Team Udostępnij Napisano 13 Marca 2006 Byłem o 8:40. Koło koszy z koszulkami kupa ludzi i wszystko mocno przebrane, nic nie kupiłem. :angry: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snuffi Napisano 13 Marca 2006 Udostępnij Napisano 13 Marca 2006 Byłem w 2 lidlach (z 4) w Bydgoszczy i w jednim nic nie kupiłem zas w drugim skarpecie, spodenki szare L-ki i granatowo bialo kosztulke rowerowa a do tego pani przy kasie sie rypnela i skasowala mnie jak za koszulke do biegania czyli zaplacilem 15zl mniej pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolumb Napisano 13 Marca 2006 Udostępnij Napisano 13 Marca 2006 Niedawno wróciłem z lidla. Z całej rowerowej kolekcji zostało kilka par rękawiczek, kilka damskich koszulek i 1 błękitne spodenki. Oczywiście nic nie kupiłem :029: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tictac Napisano 13 Marca 2006 Udostępnij Napisano 13 Marca 2006 Ja się dzisiaj załapałem na skarpety kolarskie, poza tym było jeszcze parę kurtek oraz damskich koszulek i spodenek. Narobili szumu, a na sklep pewnie dali po parę sztuk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof Napisano 13 Marca 2006 Udostępnij Napisano 13 Marca 2006 Bez przesady z tym "załapywaniem się", to już nie te czasy żeby brać co leci. U mnie jakoś wyjątkowo "kolekcja" była prawie pełna. No i nic mi nie podpasowało. Koszulki rowerowe - każda z gumą u dołu jak w spodenkach , no i te natryskiwane gumowane napisy :035: Widziałem tańsze i naprawdę lepsze. Koszulki do biegania - za szerokie, krój z uciskającym szwem (ta bez rękawów). Podkoszulki rowerowe - jakieś ciężkie - z przodu dwie warstwy z tyłu cieniutko. Wszystkie koszulki nie są normalnie z coolmaxu tylko: warstwa wew. coolmax, warstwa zew. poli-coś tam. A mówimy o cienkiej jednowarstwowej koszulce , no chyba że te ciężkie dwuwarstwowe. Niby wiatrochronny przód a da się przedmuchać. Kurteczki też bez rewelacji: nitki wyłażą, ściegi "po pijaku", krój bueee (przymierzyłem). Tak więc jeśli ktoś się "nie załapał" niech nie żałuje. Więcej krytycyzmu życzę. :idea: Pozdrówko penetrujące Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolumb Napisano 13 Marca 2006 Udostępnij Napisano 13 Marca 2006 ja się "nie załapałem" nawet żeby obejrzeć więc nie wiem czy żałować czy nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DaRochee Napisano 14 Marca 2006 Udostępnij Napisano 14 Marca 2006 mnie również nic nie podeszło, a jak za drugim razem byłem dziś ok godziny 21 to zostały same poszarpane dętki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.