komars83 Napisano 14 Maja 2012 Napisano 14 Maja 2012 Kupiłem licznik za 6 zł +6 zł kosztów przesyłki. Jeśli chodzi o dokładność, to rzeczywiście nie ma to najmniejszego znaczenia, jest równie dokładny jak moja Sigma za 100 zł. Zlicza dystans dzienny, ogólny, pokazuje średnią i maksymalną, czas jazdy. To rzeczywiście wszystko czego potrzebuję. Minusy wykonania: po założeniu okazało się, że styki nie do końca dobrze kontaktują, licznik potrafił przerwać wyświetlanie. Musiałem śrubokrętem odgiąć blaszki i teraz jest ok. Kolejny minus ujawnił się wczoraj - otóż w kieszeni zresetował mi się licznik, rozwiązanie z naciskaniem klawiszy przez kilka sekund okazało się kiepskim pomysłem, zdecydowanie lepszy jest dodatkowy malutki przycisk do ustawiania parametrów. generalnie jestem zadowolony z zakupu, oszczędzonych sporo złotówek Chopie to żeś zrobił interes życia! Dołożył byś złotówkę i za 7 pln wyrwałbyś to cacuszko!!! nie do zajechania! wszystkie sigmy itd sie przy nim chowają
pajomcek001 Napisano 27 Maja 2012 Napisano 27 Maja 2012 jedna uwaga do tego licznika czas jazdy zlicza go 10h po czym resetuje się czas, dystans dzienny, średnia i maksymalna
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.