NIEDZWIADEK Napisano 12 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 Na początku przepraszam jak coś już było na ten temat , szukałem nie znalazłem. Więc jak w temacie gdy skręcam w prawo to obręcz trze o klocek, może to na skutek nie dociągniętych szprych ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 12 Kwietnia 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 Lewy czy prawy? Może za krótki pancerz naciąga hamulec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NIEDZWIADEK Napisano 12 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 nie wiem lewy czy prawy w trakcie jazdy się nie przyglądałem ,tylko słychać jak trze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zahas Napisano 12 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 Być może koła lub widelec nie są wystarczająco sztywne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Warthog Napisano 12 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 A wiesz chociaż czy przód czy tył ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iza121 Napisano 12 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 dowiedz się który i z której strony i po prostu go wyreguluj, widocznie się przesunął lekko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NIEDZWIADEK Napisano 12 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 przedni a jak docisne kierownice do podłoża i sprubóję poruszać nią na boki ( nie skręcić ) to mam wrażenie że całe koło mi lata jak by było niedokręcone a dokręcone jest. Dodam że wcześniej tego problemu nie było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iza121 Napisano 12 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 jak złapiesz koło to lata w poprzek? (to by znaczyło, że trzeba podkręcić konusy piasty) jeśli trze np lewe ramię to dokręć jego śrubę lub z zależności od sytuacji odkręć lekko tą po prawej stronie ramienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NIEDZWIADEK Napisano 12 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 dzięki za podpowiedz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
redbull1 Napisano 12 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 ja mam w swoim przednie koło naciągnięte jak trzeba ale i tak obciera obręcz na zakrętach lub jak przechylam rower na boki ,poprostu koło mało sztywne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NIEDZWIADEK Napisano 22 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 Jeszcze raz sprawdziłem i dociągnołem trochę szprychy i to zdało egzamin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.