Gość Gość_michal_* Napisano 9 Marca 2006 Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 Jaki łańcuch polecacie na kasete 9 do ceny 50zł? Cały napęp mam oparty na systemie DEORE z 2005 i na wiosne planuje zmiane łąńcucha Dlatego zgłaszam prośbe o pomoc w doborze łąńcucha pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 9 Marca 2006 Mod Team Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 Do 50zł LX. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snaketg Napisano 19 Marca 2006 Udostępnij Napisano 19 Marca 2006 dołóż 15zł i zakup srama pc49. polecam. też się zastanawiałem nad łańcuchem do 50 ale potem stwierdziłem że to mała różnica cenowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uruk-hai Napisano 23 Marca 2006 Udostępnij Napisano 23 Marca 2006 ... na allegro kupiłem własnie PC - 49 za 45 złociszy (z wysyłką). Szerokim łukiem od KMC, Sh. od biedy .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blue Napisano 24 Marca 2006 Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 Tylko czy kaseta jest hg czy ig? ;] Bo jak hg to nie bardzo lancuch srama Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 24 Marca 2006 Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 Tylko czy kaseta jest hg czy ig? ;] Bo jak hg to nie bardzo lancuch srama Dleczego? Ja mam Kasete LX (HG70) i łańcuch PC59 i wszystko gra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 24 Marca 2006 Mod Team Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 Znów mnie wylogowało. To ja wyżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uruk-hai Napisano 24 Marca 2006 Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 A ja mam kasetę Deore HG-50-9 i taki sam łańcuch PC-59 i również wszystko cacy. W czym kłopot niby? Teraz założę PC-49 , bo niestety w kasie zupełnie pusto............ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.