Tapir Napisano 9 Marca 2006 Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 Przeszukałem linki z wagami częci ale nie moge znalezc tam tej kiery. W katalogu jest napisane ze wazy 145g ale z regoly wagi z katalogu roznia sie od rzeczywistych. Z tad moje pytanie: ile naprawde wazy ta kierownica (31,8mm)?? Moze jakas inna, lekka, na sr. 31,8mm?? Pomocy,,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DENI Napisano 9 Marca 2006 Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 jesli nikt nie ma takiej kierki to .... ja tez kupowalem kalloy guizzo 140gramow zwazylem - wyszlo 151 zdecyduj sie na inna kierke albo licz na to ze moze wazyc 160g Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość kamoreks Napisano 7 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2006 Ja kupiłem wczoraj KALLOY Guizzo i wiedziałem o wadze 151 gram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.