dayus Napisano 9 Marca 2006 Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 Witam Udalo mi sie kupic za niecale 190zł (z wysylka) nowa korbe SHIMANO LX '04. Chce kupic suport XT, tylko nie wiem jaki rozmiar wziac, wydaje mi sie,ze 113 powinien byc ok,ale.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amoniak Napisano 9 Marca 2006 Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 Suport octalink 113/68 zresztą zobacz tu http://forumrowerowe.jgc.pl/index.php?show...=0entry168633 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dayus Napisano 19 Marca 2006 Autor Udostępnij Napisano 19 Marca 2006 a to co: http://forumrowerowe.jgc.pl/index.php?showtopic=9705&hl=113 przeciez,one ponoc nie pasuja.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
storm Napisano 19 Marca 2006 Udostępnij Napisano 19 Marca 2006 ZADNE 113, na pewno, KTO NIE WIERZY ZAPRASZAM DO RADZIONKOWA 118 !! ARNIK GDZIE JESTES ? ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żbik Napisano 19 Marca 2006 Udostępnij Napisano 19 Marca 2006 Taki temat już był :!!: Nigdy w życiu 113mm :!!: Powtórzę się jeszcze raz: DO KORBY LX 2004 WYMAGANY JEST SUPORT 121MM :!!: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dayus Napisano 19 Marca 2006 Autor Udostępnij Napisano 19 Marca 2006 THX za info! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arni_King Napisano 20 Marca 2006 Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 ZADNE 113, na pewno, KTO NIE WIERZY ZAPRASZAM DO RADZIONKOWA 118 !! ARNIK GDZIE JESTES ? ;] Raczej 121mm tak jak pisze Żbiku. 118mm to do FCM540 ;-) Pozdrówko ALL :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sa1nt Napisano 21 Marca 2006 Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 ehh ja mam teraz tez problem z kupnem suportu. Moglby ktos wytlumaczyc czy da sie jakos zmierzyc jaki suport jest potrzebny ? Mam rower Kona fire mountain 2004. Standardowa korbe jakas Truvativa (fired chyba.. ;/) zamieniam na SHIMANO DEORE LX FCM 572 (teoretycznie jest to korba pod 9 rzedowy lancuch, mam 8) i teraz pytanie czy kupic suport taki jaki jest standardowo (nie wiem jeszcze jaki bo nie mam kluczy ;/ ) czy kupic ten 121MM ;/ ehh jestem w kropce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dayus Napisano 21 Marca 2006 Autor Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 kupić 121mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uruk-hai Napisano 22 Marca 2006 Udostępnij Napisano 22 Marca 2006 Do tych korb na pewno nie starczy 118 mm mam takie same korby i suport XT ES570 i właśnie tych 3 mm zabrakło ! Za to teraz mam inny problem kupiłem sobie korby XT (poprzedni model , zanim pojawiła się zintegrowana oś) i dla tych korb ta oś jest za to za długa (118), wygląda na to że 113 będzie akuratna w każdym razie taki kupiłem na allegro ale jeszcze nie przyjechał więc nie mam 100% pewności Poprzednio może niezbyt elegancko, ale poradziłem sobie podstawiając pod suport od strony tarczy podkładkę dystansującą zakupioną na allegro It's work! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dayus Napisano 16 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2006 Z tymi podkładkami,to tak mi w sklepie radzili jak nie znajde dobrego suportu(ale to w starym rowerze). Kupilem suport 121mm, jak dla mnie moglbym miec jeszcze dłuższy,by miec mneisjzy przekosc na 2 blacie z przodu i 9 w tyle. Po drugie, zawsze wydawało mi sie,ze 1 zebatka korby patrząc z góry powinna sie pokrywaz brzegiem ramy(mufy suportowej)a w oim 121mm,tak juz nie jest,ale przerzutka przednia dziala,wiec jest ok:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.