xxtobixxx Napisano 11 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Witam , prosze o pomoc gdyz chcialbym zamontowac do swojej gazelli medeo amortyzator tylko nie wiem jaki , prosze o pomoc, rozmiar koloa 28 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Renn Napisano 11 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Daj zdjęcie roweru . masz stery 1" czy 1 1/8" ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xxtobixxx Napisano 17 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Daj zdjęcie roweru . masz stery 1" czy 1 1/8" ? stery mam 1" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xxtobixxx Napisano 19 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 stery mam 1" pomoze ktos? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adii22 Napisano 20 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 Raczej pod 1" nie dostaniesz niczego ciekawego, szczególnie (jak mniemam z obrazka) pod koła 28" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xxtobixxx Napisano 20 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 Raczej pod 1" nie dostaniesz niczego ciekawego, szczególnie (jak mniemam z obrazka) pod koła 28" tak tak kola 28 to szkoda ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xxtobixxx Napisano 21 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2012 Raczej pod 1" nie dostaniesz niczego ciekawego, szczególnie (jak mniemam z obrazka) pod koła 28" a chociaz cokolwiek??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adii22 Napisano 22 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 Te ' cokolwiek' będzie paściem, chyba ze znajdziesz coś na koło 26" ale z wysokim busterem. Szanse na powodzenie minimalne, do tego możesz zamontować wyłącznie tarczowy hamulec. Wniosek? Lepiej kup dobry sztywny widelec, posłuży dłużej niż albo stare widły albo nowe paści. Popatrz na ofertę suntoura, może tam zajdziesz coś dla siebie, ale takie wielce to dziadostwo. Jako taki rynek dobrych amortyzatorów na 1"nie istnieje,a dawniej istniał dla kół 26, do 28 pchali sztywne z reguły. Tapniete Słajpem z mojego gt5360 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xxtobixxx Napisano 23 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 Te ' cokolwiek' będzie paściem, chyba ze znajdziesz coś na koło 26" ale z wysokim busterem. Szanse na powodzenie minimalne, do tego możesz zamontować wyłącznie tarczowy hamulec. Wniosek? Lepiej kup dobry sztywny widelec, posłuży dłużej niż albo stare widły albo nowe paści. Popatrz na ofertę suntoura, może tam zajdziesz coś dla siebie, ale takie wielce to dziadostwo. Jako taki rynek dobrych amortyzatorów na 1"nie istnieje,a dawniej istniał dla kół 26, do 28 pchali sztywne z reguły. Tapniete Słajpem z mojego gt5360 to dzieki wielkie za rade i chyba jednak zostane przy sztywnym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.