Skocz do zawartości

[opona] 28' na szosę, slick- ktore wybrac?

brt0555

Rekomendowane odpowiedzi

Hej! Jako że jeżdżę rowerem teraz głównie po szosie zastanawiam się nad zmianą opon na typowe szosowe, coś jak uzytkownik Pacholski ma w swoim rowerze:

IMGP4625.JPG

Tylko, ze szukam czegos na obrecz:

RODI VR19, obecnie mam standartowe opony jakie byly od poczatku w moim Viperze : SCHWALBE TYRAGO.

Chciałbym typową oponę na szosę, ponieważ po drodze utwardzonej jade tylko 1km, więc wolę typowego slicka. Co myślicie o tych?Duzo da mi zmiana z tyrago na ktores z tych? Podejdą do mojego roweru?:

Opona 28'' CST C-1288 32-622 (2226290874) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

OPONA szosowa 700x23C RUBENA niebieska/czerwona (2262241826) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Nowa Opona Opony CST Czar 700 x 23 - SZOSOWA 2012 (2221591746) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

OPONA 700x23C SCHWALBE LUGANO szosa puncture prote (2258179857) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Opona Continental Ultra Gatorskin 700x23C (2256174192) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. a co powiecie o tych continentalach?

Bylbym wdzieczny za rade, szukam czegos za dobre pieniadze,a poprawiajace jazde na szosie.

• 4 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...