Skocz do zawartości

[okulary]Poszukuje do 60 zł

unknow1

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Albo banalna biedronka. Dzisiaj kupiłem ich okulary. Dla mnie ... za tą kasę wyczes hehehe. Zero żalu jak spadną, porysują się, połamią... A działają i są o dziwo .... wygodne i dobrze leżą...

Napisano

Witam!

Ostatnio w lidlu był tydzień rowerowy, tam widziałem okulary za 40zł. Osobiście ich nie używałem, ale mój kolega kupił sobie takie i chwali je, w zestawie są wymienne szkiełka i dodatkowo pasek żeby ich nie zgubić.

Napisano

Osobiście w życiu bym nie kupił jakichkolwiek okularów bez wcześniejszego przymierzenia - tego czy będą pasowały pod względem wygody do twarzy, nie wspominając już nawet o kwestiach estetycznych, nikt zdalnie nie jest w stanie określić.

Napisano

Sam szukam dla siebie okularów i fanatycznie przeglądam allegro. Dzisiaj pojawiła się dosyć ciekawa oferta.

http://allegro.pl/okulary-5-szkiel-etui-dodatki-12-elementow-i2275502768.html

Wyglądają bardzo przyjemnie jest dużo szkiełek i parę innych bajerów, jedyne co mnie nie pokoi to brak firmy co może oznaczać bardzo słabe materiały jednak nic nie jest przesądzone równie dobrze mogą to być super okulary na lata.

Napisano
Okulary + 5 szkieł + etui + dodatki (12 elementów) (2275502768) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

To są okulary zbiedronki a tam kosztują 29 zł :) niezłe ale dość małe

Napisano

ja polecam wszystkie okulary z Decathlonu. Oprawki bardzo elastyczne, dostosowują się na tyle do głowy, że nie uciskają przy skroniach. Często są też wymienne szkła, więc mamy jedne okulary na różną pogodę i porę dnia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...