lmichal Napisano 11 Kwietnia 2012 Napisano 11 Kwietnia 2012 Witam. Pragnę zaprosić wszystkich rowerzystów na V Wyścig Rowerów Górskich o Puchar Wójta Gminy Zbiczno. (odbędzie się 28 kwietnia 2012 roku w Zbicznie (powiat Brodnica) start 13.30) Oto kilka informacji o nim: Wyścig MTB organizowany przez Gminny Ośrodek Kultury Sportu i Rekreacji w Zbicznie (woj. kujawsko- pomorskie). Trasa łatwa technicznie, przebiegająca poprzez malownicze obszary pojezierza brodnickiego, odpowiednia dla początkujących, posiadająca jednak kilka ciekawych podjazdów. Około 35-40 km wspaniałego wyścigu po drogach polnych i leśnych a także po części asfaltowych. Impreza dofinansowana ze środków Samorządu Województwa Kujawsko- Pomorskiego. Trasa podobna do tej sprzed 2 lat (lub inaczej: zeszłoroczna pod prąd, czyli powrót do tej sprzed 2 lat) jedynie nieco zmodyfikowana - więcej szutrów zamiast asfaltów. Informacje i strona organizatora: http://www.goksirzbiczno.ubf.pl/viewpage.php?page_id=41 Trasa dobrze oznaczona, startowałem 2-krotenie, wszystko bardzo dobrze zorganizowane. Polecam i zapraszam!
mamac Napisano 13 Kwietnia 2012 Napisano 13 Kwietnia 2012 start 13:30? to jest rajd nocny? no zabierz latarkę abys nie pobłądził, co za ludzie robia im imprezę a oni nosami kręcą
szych Napisano 13 Kwietnia 2012 Napisano 13 Kwietnia 2012 o własnie, dobrze powiedziane, robią IM imprezę. start o 13:30 organicza liczbę "im", dlatego temat podjąłem. ale widzę kolega z tych, co nawet jak dostana kupę g**na, to z usmiechem będą szukać w środku konika
Qamal Napisano 14 Kwietnia 2012 Napisano 14 Kwietnia 2012 ciekawe co ci ogranicza start o 1330 na thule cup masz start o 15-1530...
Lumperator Napisano 14 Kwietnia 2012 Napisano 14 Kwietnia 2012 Przecież te 40km zrobi się w 2, może 3 godzinki. Pora jest własnie w sam raz aby jak najwięcej chętnych mogło wystartować.
lmichal Napisano 16 Kwietnia 2012 Autor Napisano 16 Kwietnia 2012 Trasa jest dość szybka, więc te 40km się szybko przeleci. Ja na zawody mam blisko, więc też bym wolał nieco wcześniej niż 13.30, ale nie widzę żadnego problemu z tą godziną. Zawody się skończą dla każdego o jak najbardziej normalnej godzinie, a jak ktoś ma dalej to nie musi się zrywać z samego rana żeby dojechać, a i wrócić jeszcze spokojnie idzie o jak najbardziej normalnej godzinie. Nie rozumiem co to za problem, że start nieco później niż na większości masowych maratonów... Mi się osobiście te zawody bardzo podobają, dlatego inforumję i zachęcam do startu. Fajnie, że są także takie mniejsze imprezy, że gminy itp coś same organizują
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.