GdyniaBiker Napisano 18 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 Nie byłbym aż takim pesymistą.. Myślisz, że w innych krajach warzywa nie są faszerowane, kury żywią się na fermach robaczkami, a w Tesco sprzedają zupełnie co innego, niż u nas? Pomarańcze z Tesco raczej nie są hodowane w polskiej szklarni, a raczej w cieplejszych krajach... I czasami są bardzo dobre - różne mają dostawy gdzie ludzie mają własne krowy Nie sprzeciwiam się, ale nieraz widziałem takie "własne krowy" hodowane przy domku 10m od szosy Co do jajek, to zgoda Pozatym mimo wszystko zdrowiej żywić się "zdrowo", powiedzmy warzywkami, niż fastfoodami itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yburg Napisano 19 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 Ulubione niezdrowe żarcie? PARÓWKI i DŻEM ZE ŚWINI I kebab, ale to średnio raz na miesiąc. Ostatnio zdarzyło się zjeść kilka razy devolay'a z frytami. [Co do powyższych wypowiedzi] W czasie wakacji piję mleko prosto od krasuli, jeszcze naturalnie ciepłe przez to mi nie smakuje mleko z kartonika.... Jabłka, gruchy i śliwki w lato mam od babci z działki. W porównaniu do sklepowych - gorzej wyglądają, ale smakują o niebo lepiej, inna klasa. Ja tak rzadko jem fast-foody, że tylko po kebabie nie jest mi niedobrze, choć nie zawsze. McDonalds ostatnio odwiedziłem 2 lata temu - z katastrofalnym skutkiem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rObO87 Napisano 23 Marca 2008 Udostępnij Napisano 23 Marca 2008 Ja uwielbiam czekolady marki Alpen Gold i Milka. Ponadto są jeszcze chipsy (paprykowe ) i frytki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strider Napisano 27 Marca 2008 Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Cola, KFC... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateunio Napisano 27 Marca 2008 Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Chipsy serowo-cebulowe te zrobione dla Tesco albo Biedronki. No uwielbiam poprostu. Ze zlych i niedobrych to jeszcze kebab, McTortilla i pizza z podwojnym serem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 28 Marca 2008 Mod Team Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Właśnie siedzę w pracy w mcsyfie i w sumie z zeczy tutaj robionych mogę polecić tortillę i ogólnie wyroby z kurczaka. Wołowina odpada, bo jest tłusta jak diabli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukas_Mako Napisano 28 Marca 2008 Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Coca-cola to mistrzostwo i kebaby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 29 Marca 2008 Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 Longery z KFC, cheeseburgery z McDonalda - raz na 2 miesiące, czekolada i wszystko co słodkie - jestem uzależniony . Coli nie pije gdzies od roku, czasami chipsy do piwka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fallout Napisano 29 Marca 2008 Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 Kebab! Od czasu do czasu jakieś delikatne chipsy. Coli nie lubię, jest stanowczo za słodka. A jak zjem pół paczki chipsów z Biedronki podniebienie mnie potem piecze przez pół dnia. A w McDonaldzie byłem z 2 razy w ciągu 10 lat i mam stanowczo dosyć na kolejne 10 lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukashs Napisano 29 Marca 2008 Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 Big Macki z MC donalda wymiataja !! właśnie jestem po 3 takich, i pół litra coli, nie ma to tamto Coca Cola is the best !!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciastkorz Napisano 30 Marca 2008 Udostępnij Napisano 30 Marca 2008 Masz rację One rządzą... ale żeby 3 zjeść o.O ? ja jak do Mc'a ide to Big Mack + coca cola i jest git :] @Topic Pizza, pizza i jeszcze raz pizza mama pracuje w pizzeri to co 2-3 dni mam w domu taką pachnąca.. mniam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pavlitto Napisano 5 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 Odzwyczaiłem się nawet od Snickersów Najbardziej niezdrowe jedzenie, jakie jem to pizza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 5 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 chipsy, najczęściej o smaku paprykowym xD do tego czekolady wszelkiego rodzaju i Kebab.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GdyniaBiker Napisano 5 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 Ja uwielbiam czekolady marki Alpen Gold i Milka. czekolada i wszystko co słodkie - jestem uzależniony do tego czekolady wszelkiego rodzaju Chłopaki, co wy z tą czekoladą w temacie o niezdrowym jedzonku?! Czekolada to kwintesencja zdrowia, esencja bytu i ogólnie bardzo zdrowa Też wsuwam czekoladę hurtowo, jak mam pod ręka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaca_Sopot Napisano 5 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 a ja pochłaniam wszystko... pierogi, pizze, czekolady, 5kilo cukru dziennie, makdonaldy i pije do tego cole i siarkowe wina... a wyglądam jak bym dopiero co z auschwitz uciekł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gevera Napisano 6 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 w wa-wie na skrzyżowaniu lotników/puławskiej żarcie u chińczyka kurczaka z warzywami w curry, tam się mogę żywić bez końca albo sajgonki, raj na ziemi! kurczak, kotlety, ser żółty, parówki, ser żółty, czekolada, winogrona, ketchup, ketchup, ketchup (tylko z włocławka, innych już nie tknę) a do tego ser żółty... ser pleśniowy jak jest w lidlu na promocji, do tego jakaś kiełbasa swojska/wiejska (byleby dobrze czosnkiem ciagnęła) a tak po burżujsku to pajda chleba z smalcem i skwarkami i ogórki kiszone na zagrychę, we wrocku w galerii dominikańskiej lody (aktualnie jestem na odwyku od nich ) żarcie meksykańskie/chińskie, a do tego pizza bądź lasagne (to drugie najlepiej z biedronkowych mrożonek ) A wszystko to zalewam litrami soku grejpfrutowego I najpiękniejsze jest to, że mam wagę w normie (tylko pupę za dużą, ale to rodzinne ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 6 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 Ja najbardziej niezdrowym jedzeniem jkie pochłaniam jest chyba pizza z napoi to raczej nic nie zdrowego nie pochłaniam nie lubie pespi ani coli itp. Tak to przeczytałem i aż się uśmiechnąłem Ogólnie to wszystko się zmieniło Cola i Pepsi jest ok, pizza jeszcze bardziej ok. Do tego pączki. Lasagne, kuchnia chińska, meksykańska, włoska Owoce maści wszelakiej. Jedynie tłustego mięsa nadal nie lubię. Nawet McDonald's raz na czas jakiś wchodzi w grę. Pewnego pięknego dnia uznałem, że i jedzeniem można sobie sprawić przyjemność, ot co. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QWEY564 Napisano 6 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 nie licząc tych litrów coli to macie w większości dość zaburzone pojmowanie słowa "niezdrowe"... Ja wyznaję zasadę: smaczne=zdrowe... odrobina wprawy i można wyniuchać co nadaje się do jedzenia, a co niet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rObO87 Napisano 12 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2008 KFC czy MCDonalds jest mniej szkodliwe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Riqar Napisano 14 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 Ja wyznaję zasadę: smaczne=zdrowe Jeżeli wyznajesz taką zasadę to gratuluję . Pewnie za jakiś czas dołączysz np do takich amerykanów. Bo niestety lub stety ale żywność jest tak robiona aby ludziom smakowała. W tym przypadku do żywności np w MC Badziewiu smak ponad wszystko a reszta schodzi na dalszy plan albo całkiem jest pomijana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QWEY564 Napisano 14 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 nie napisałem przecież że smakuje mi żarcie w McBadziewiu odrobina wprawy i można wyniuchać co nadaje się do jedzenia, a co niet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pavlitto Napisano 18 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 Nie mogę zjeść więcej niż pół tabliczki czekolady, bo na następny dzień mam problemy skórne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
s1d Napisano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2008 Nie ma to jak kebabik =) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misiek^^ Napisano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2008 Mój rekord to 1600g czekolady Toblerone w 3 dni Miałem 4 paczki po 400g Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 24 Kwietnia 2008 Mod Team Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 Od czasu do czasu jak nie wtrzepie kiego szczura z McDonalda w pompowanej bułce z sosem zawierającym pół tablicy Mendelejewa to źle się czuję Do tego od czasu do czasu musi sie trafić konkretny stek/"burger" dobrze "wygrilowany" jak to Dziadek mawiał "jak będzie czarny wtedy Pan poda..." http://www.louisiana.pl/index.php5?path=pl_menu_5#menu_rect Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.