rymo Napisano 9 Maja 2007 Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 Kaszka na mleczku z owocami.....swietny fastfood naprawde szybko sie robi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sp0q Napisano 9 Maja 2007 Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 Kebabczyk ^^ a co do picia do to lubię posiedzieć wieczorem z pepsi w łapie. No, zakładając, że wszelakie napoje alkoholowe są zdrowe ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sintesi Napisano 9 Maja 2007 Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 okazjonalnie scierwo wszelakiego rodzaju...chemiczne pizze, hamburgery, czasami jakies danie gotowe. do tego piwko albo winko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skjaatel Napisano 9 Maja 2007 Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 Pizza z jak największą ilością "cosiek" i dziesięciokrotnym serem, cherry coca i kfc (czemu nie ma w eg??) mc dona tez lubię, ale ograniczam jak mogę - góra jedna buła miesięcznie;) smacznego! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikodem Napisano 10 Maja 2007 Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 McDolnald mniam (ale rzadko) KFC- jeszcze większe mniam! (uwielbiam ale tylko czasem) Ciacha- kurcze...właśnie zjadłem ostatnie(zawsze i wszędzie) Batony-często jako przegryzka w budzie Pizza- lubię ale jem tylko jak obiadu nie zrobi mama Makarony-wszelkiej maści od spagetti po z dżemem Cola itp.-uwielbiam..ale się ograniczam Czekolada-w każdej postaci! i wszelkiej maści (byle nie z jakimś nadzieniem alkoholwym) Ogólnie szamam wszystko co lubię i na co mam ochotę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 11 Maja 2007 Udostępnij Napisano 11 Maja 2007 Niezdrowe jedzenie hmmm ciężko mi coś znaleźć pizze jem ale bardzo bardzo rzadko chyba ostatni raz z jakieś rok temu albo jeszcze dalej ,hamburgery to samo ,chipsów prawie wcale nie jem ,czekolada raz na jakiś czas z napoi cole i pepsi porzuciłem na początku tego roku. Takie było postanowienie bo wpadłem w nałóg .W robocie był automat z colą i zawsze zawsze każdego dnia min jedną musiałem kupić ,nawet jak nie chciało mi sie pić,nawet jak i swoje picie przyniosłem do domu.Ufff ale udało sie porzuciłem ten proceder .No kurde z tego wychodzi ,że jestem zdrowy chłop i do setki jak nic pociągnę .Na pewno jest coś niezdrowego co jem ale jakoś mi nic nie przychodzi do głowy albo nie zdaję sobie z tego sprawy ,że niezdrowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol Napisano 11 Maja 2007 Udostępnij Napisano 11 Maja 2007 A kartofelki to co? Jak chodziłem do szkoły to codziennie w bufecie kupowałem min 1 ciastko francuskie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu_KrK Napisano 13 Maja 2007 Udostępnij Napisano 13 Maja 2007 mcSyf <-rzadko kiedy do 3razy w mieś kfc <-1raz w mieś jak jestem poza domem całym dniem pizza <-tylko własnej produkcji i wybranymi dodatkiami cola i inne syfy gazowane <- 2butelki tyg a w pozostałe woda mineralna ciastka <- 2 w tyg czekolada/batoniki <-4 w tyg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cycek8 Napisano 13 Maja 2007 Udostępnij Napisano 13 Maja 2007 Od pół roku nie byłem w McDolnald, znaczy byłem pare razy ale nic nie jadłem, często pizza, ale taka porzadna w Wecji przeważnie no i ostatnio dużo u chińczyka XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarod Napisano 14 Maja 2007 Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 Pizza taka niezdrowa hmm?? Ja uwielbiam robic se wieczory s pepsi chipsami i batonikami Poza tym jadam wszystko co nie zdrowe bo dobre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cycek8 Napisano 14 Maja 2007 Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 Dobre ale niezdrowe xD Ja jem czesto dziwna potrawe kluski z sokiem maliniwym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janisław Napisano 20 Maja 2007 Udostępnij Napisano 20 Maja 2007 Pizza taka niezdrowa hmm?? Akurat w pizzy najbardziej niezdrowe jest samo ciasto, cała reszta (zwłaszcza jak pizza jest z owocami morza lub warzywami) jest raczej w porządku. Dlatego gdy pizza jest na cieniutkim cieście nie wyrządza szkód w organizmie. Ja od początku maja zarzuciłem całkowicie niezdrowe żywienie, zmieniłem dietę na warzywa, chude mięso i wodę mineralną ewentualnie soki wielowarzywne. Jak do tej pory efekt w postaci zgubienia 8 kilogramów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuhru87 Napisano 27 Maja 2007 Udostępnij Napisano 27 Maja 2007 Dziś komunia kuzyna.. Nie mogę się ruszać z przejedzenia ; P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Toosh Napisano 28 Maja 2007 Udostępnij Napisano 28 Maja 2007 co w cieście z pizzy niezdrowego? mleko, jajka, drożdże, mąka? to wszystko jest chyba nawet w chlebie ; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
loocek Napisano 28 Maja 2007 Udostępnij Napisano 28 Maja 2007 Wiadomo Cola, Pepsi oraz takie szybkie dania jak frytki czy hamburgery jednak jak moge to tylko zdrowe posiłki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pwe Napisano 28 Maja 2007 Udostępnij Napisano 28 Maja 2007 co w cieście z pizzy niezdrowego? mleko, jajka, drożdże, mąka? to wszystko jest chyba nawet w chlebie ; no chleb nie jest zdrowy tuczące toto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Toosh Napisano 28 Maja 2007 Udostępnij Napisano 28 Maja 2007 a jesli nie jestem podatny na tuczenie to dalej jest niezdrowy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cybula Napisano 28 Maja 2007 Udostępnij Napisano 28 Maja 2007 To znaczy ze masz szybka przemiane materii, ale jakies spulchniacze, czy inne chemiczne g... zostaja i jakos organizm mecza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamixc Napisano 28 Maja 2007 Udostępnij Napisano 28 Maja 2007 moje najlepsze niezdrowe żarcie... hmm...konserwa turystyczna z biedronki kupa tłuszczu z wieprza, soli i konserwantów.... nie wiem, raczej staram sie odżywiac zdrowo, mam ten plus ze mieszkam w małej mieścinie wiec nie kusi mnie zeby wyskoczyc na kebaba czy frytki bo raczej nie ma gdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dj Wiro Napisano 31 Maja 2007 Udostępnij Napisano 31 Maja 2007 To tak, na pewno kebab, to mój prawie codzienny zestaw obiadowy:P czasem pizza hawajska:D mniam, frytki i schabowy jak jem w domu i to wszystko popijam mountain dew lub sprite:D, ale i tak nie utyję nawet grama, więc się nie przejmuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurasek Napisano 1 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 zawiodłeś mnie DJ Wiro kiedy zobaczyłem twój nick w tym temacie sądziłem że ujrzę jakąś super dietę na bika runęły moje mity na temat specjalnego żarcia na rower ale jeśli facet , który ma więcej km w maju zrobione niż ja od początku roku opycha sie frytkami i schabowym , zapija spritem to ja już nie wiem co mam jeść z reguły nie korzystam z fast foodów bowiem czasami bywam na zapleczach tych zakładów chemicznych : olej wielokrotnie przepalony, dosładzana śmietana kiedy skwaśnieje, ponowne zamrażanie niesprzedanych produktów półprodukty albo najniższej jakości - wartości albo z serii chemii gastronomicznej dziękuję, wolę domowe żarełko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dj Wiro Napisano 1 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 No ale miało być NIEzdrowe żarcie:P , akurat kebab to nie powiedział bym że taki niezdrowy jak np hamburger..to co jem zależy od tego czy jestem akurat w domu czy nie..a tak to lubię też jogurty z musli w dużych ilościach mleko itp więc trochę zdrowych rzeczy też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GdyniaBiker Napisano 13 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 Ja lubię chipsy.. Z biedronki Jadałem je częściej, ale teraz honor trenującego bikera mi nie pozwala A serio to zrezygnowałem, bo wiem jakie to paskudztwo, a jak bym tak częściej jadł to zamiast tego na coś do roweru mogę uzbierać A poza tym jak zjadam taką paczkę raz na pół roku, to mi się odechciewa na kolejne pół Więcej niestety nic ciekawego nie powiem, bo zbyt zdrowo się odżywiam jak na ten temat No, jeszcze Colę zdarza mi się wypić coraz rzadziej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bax21 Napisano 16 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 na trasie? Przede wszystkim napoje energetyczne... podobno są niezdrowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
victoo Napisano 17 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 99% żarcia w polskich sklepach jest niezdrowa. Wszystko jedno czy to jedzenie w puszkach, workach, na wage, sztuki, wędliny, sery, czy cokolwiek innego. Nawet te owoce jak pomarańcze czy banany smakują jak papier toaletowy. A owoce i warzywa sprzedawane na bazarch pochodzą z prywatnych szklarni i nafaszerowane są chemią na maxa. Ogólnie wszystko jedzenie dostępne dla większości ludzi w Polsce to syf. Zdrowe jedzenie można spotkać jedynie na wsiach, gdzie ludzie mają własne krowy, robią sery, masło, pieką chleb z własnoręcznie zebranej pszenicy, owoce i warzywa są w 100% naturalne i nie pryskane, a kury jedzą dzdzownice i inne robactwo przez co ich jaja są po prostu pyszne. Jeżeli ktoś jest na wczasach w ciepłych krajach, proponuję zerwać prawdziwą pomarańczę z drzewa i spróbować. Pomimo tego, że takie pomarańcze nie wyglądają tak ładnie jak te "nasze" w Tesco to smakują jak miód. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.