Szu Napisano 1 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 piwo itp a z jedzenia to eee...........ni ewiem odrzywiam sie raczej normalnie - bez zadnych fast-foodow - baz zadnych big maców itp. ale czasami lubie paluszki, precelki lajkonika - ale nie wiem czy to podchodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShK Napisano 1 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 spagetii ze słoika (hehe), kotlet schabowy, ryż, pizza (kazda jaka jest), oliwki nadziewane papryką. a do picia redbul i soki wszystkie rodzaje i woda hehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nasti Napisano 1 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 Dużo tego będzie:p pizza, frytki, kotlety, spaghetti, szarlotka i różne inne ciasta. A do picia to: nestea, cola, fanta, pepsi, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jack Danniels Napisano 2 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2006 Zapomniałem o przysmakach cygańskich z Hot Kota. Prawie tak dobre jak seks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quibo Napisano 2 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2006 To ty dobrego seksu musiales nie miec Z moich takich grzechow zywieniowych to głównie pizza i spaghetti. Z picia - cola, piwo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jack Danniels Napisano 3 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 ...uważaj.. Ja raczej śmiem twierdzić że nie jadłeś nic w Hot Kocie, a co miałem dobrego, a czego nie to po dżentelmeńsku przemilczę Pozdrawiam Jacunio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quibo Napisano 3 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 A no nie jadlem, mowisz, ze az tak dobre Moze sie kiedys skusze Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarus220 Napisano 3 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 A ja poprostu zastosowałem diete " żp" fakt że mi z tym czasami trudno i w moim przypadku to jest raczej dieta "żjc" ( żryj jedną trzecią) ale idzie.Powoli ale idzie (11 kg w dwa miesiące). Przestrzegam tylko 4 rzeczy: Pierwsza-najważniejsza :!!: .Codziennie musisz się zmęczyć Druga: Nie żryj pustych kalorii( piwo,wóda,ziemniaki) Trzecia: na Boga !! niewypełniaj żoładka.Nie musisz zjeść naraz wszystko.A jeżeli musisz to zrób to na raty dokładki wykluczone. Czwarta: Wszelkie przegryzki na mieście ( kebab,pizza,hamburger czy pączki ) zabronione !!!! .Jedzenie nocą też.Jak masz ochote na kebab to bardzo proszę ale zdawaj sobie sprawe że to jest obiad czy kolacja. Jak to zjesz powiedzmy o 14 to będziesz bardzo się męczył.Wiec po co?.Przetrzymaj chwile( powiedzmy ok 19-20) i zasuwaj ze smakiem. .Moim zdaniem to daje najlepsze wyniki. Cole kocham:).Wypijam co najmniej 2 litry dziennie.Z tą różnicą że od 2 miesięcy białą a nie czerwoną . Oczywiście jest gorsza w smaku ( na początku była obrzydliwa dla mnie) ale po 2 tygodniach nawet ją polubiłem. Spagetti wciągam równo Oczywiście też 1/3 a nie całość jak dotychczas.Fryty oczywiście że tak ale tylko w domu.W ostateczności w Macu ale małą torebke a nie XXXXXXL i cholera wie co jeszcze. Masz wsciekłą ochote to w Macdrive-ie a nie w lokalu do tam jest za dużo pokus. Jak w nocy dopada się głód ostrob marchewke albo zjedz pora.Ostatnio moja ulubiona przegryzka w nocy to właśnie por. Czekolada wzmacnia serce ale tylko gorzka. I to by było właściwie wszystko. Pozdrawiam Jarek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marix Napisano 4 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 białą cole? pierwsze słysze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quibo Napisano 4 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 białą cole? pierwsze słysze Chodzilo mu o Coca-Cole Light Ma WW, ktore nie sa przyswajane przez organizm (tak mowia producenci) wiec nie powoduje tycia jak zwykla Coca-cola. Tyle, ze slodziki jakimi jest slodzona Light strasznie nizszy nam wątrobę wiec nie nalezy przesadzac z nia ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tolszak Napisano 28 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 słodycze, słodycze - słabośc ducha, radość ciała. Poza tym uwielbiam świninę. Właściwie wszystko, a najbardziej schabowe - mój rekord to 6 sztuk za jednym zamachem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TwOrU Napisano 1 Maja 2006 Udostępnij Napisano 1 Maja 2006 Ja lubie pizze i kebaby a co do napoi to chyba cola. Kiedys zarlem chipsy ale teraz to sporadycznie no chyba ze do piwka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilku89 Napisano 3 Maja 2006 Udostępnij Napisano 3 Maja 2006 wszelkie fast foody, slodycze wszelkiego rodzaju Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neo6 Napisano 3 Maja 2006 Udostępnij Napisano 3 Maja 2006 najbardziej pizza, kebab, frytki, cocacola, slodycze w mniejszym stopniu, ale tez lubie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TocaS Napisano 18 Maja 2006 Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 Piwo i parówy z sokołowa Z drugiej strony patrząc to co dzisiaj jest zdrowe ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bialykom Napisano 18 Maja 2006 Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 wczoraj przy meczyku poszla pizza.... salami, oliwki, peperoni... mniam mniam.... szkoda, ze ja odczuwam do dzis :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RZUŁF Napisano 18 Maja 2006 Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 chleb ze słoniną + kiełbasa... tylko że mam po tym kaca giganta... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Regmen Napisano 22 Maja 2006 Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 slodycze i piwo zwykle w ilosciach wiekszych niz sie powinno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 22 Maja 2006 Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 Browarek, tosty z serem, pizza, lasagne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Napatos Napisano 22 Maja 2006 Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 Ludzie, co Wy z tym browarem? W temacie jest mowa o czymś niezdrowym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 22 Maja 2006 Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 Cola w chorych ilościach. . . 3 do 6litrów dzienie nawet. słodycze uuuu ^^ poza tym chińszczyzna po której mam akcje nieziemską. . . dużo siły mam ma się rozumieć . ogólnie nie ma moje odżywianie nic wspólnego z słowem zdrowe ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radosuaf Napisano 26 Maja 2006 Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 Kuchnia indyjska - WSZYSTKO (bezmięsna), no i CZEKOLADA we wszystkich postaciach . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barteks Napisano 15 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2006 KFC (najlepsze jest tłumaczenie skrótu KFC - Kentucki Friends of Chickens, bo to znaczy Przyjaciele Kurczaków z Kentucki ). A tak serio to Kentucky Fried Chicken Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
orlenplock Napisano 15 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2006 Słodycze w każdych ilościach Przed chwilą wciągnąłem paczkę Jeżyków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diensdale Napisano 16 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2006 Ze slodkiego bardzo lubie kaczke , a do tego pizze lubie (najbardziej te ktore sam przyrzadzam), kebaby. Ogolnie lubie gotowac bo przynajmniej wiem co tam jest wsadzone @@@@@@@@@@@ Zapomnialbym dodac o moim ulubionym torcie Kaczka z pyzami i modra kapusta hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.