LCQ Napisano 10 Kwietnia 2012 Napisano 10 Kwietnia 2012 Witam, poszukuje dobrego użwanego roweru MTB, czy polecicie firmę Ghost? dokładnie interesuje mnie taki: http://allegro.pl/show_item.php?item=2251573048 możecie cos napisać o nim więcej? nie mogę doszukać się w gogle moja waga: 94 Kg wzrost: 178 cm dzięki za wskazówki oraz inne modele przez Was polecane Pozdrawiam
rybciasum Napisano 11 Kwietnia 2012 Napisano 11 Kwietnia 2012 Rama 19", spoko jak na Twój wzrost, aczkolwiek pytanie w jakim stanie jest ten rower, może się okazać że kupisz a był on katowany, bardzo fajny osprzęt i najchętniej polecałbym go obejrzeć osobiście, ewentualnie zadzwonił do właściciela i popytał jak i przez kogo był używany, w jakim jest realnym stanie itp
LCQ Napisano 11 Kwietnia 2012 Autor Napisano 11 Kwietnia 2012 Rama 19", spoko jak na Twój wzrost, aczkolwiek pytanie w jakim stanie jest ten rower, może się okazać że kupisz a był on katowany, bardzo fajny osprzęt i najchętniej polecałbym go obejrzeć osobiście, ewentualnie zadzwonił do właściciela i popytał jak i przez kogo był używany, w jakim jest realnym stanie itp Dziekuję kolego za odpowiedź, rower ponoć jest w bdb stanie pod względem technicznym, posiada parę obtarć, ogólnie osprzęt jak i sama rama jest dobra? ile ten model może mieć lat, bo nie mogę go znaleźć w sieci?
rybciasum Napisano 11 Kwietnia 2012 Napisano 11 Kwietnia 2012 to jest na 90% składak, ale mogę się mylić, niech jakiś spec od ghostów się wypowie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.