Skocz do zawartości

[do 1500 zł] MTB Ghost?

LCQ

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam,

poszukuje dobrego użwanego roweru MTB, czy polecicie firmę Ghost? dokładnie interesuje mnie taki:

http://allegro.pl/show_item.php?item=2251573048

możecie cos napisać o nim więcej? nie mogę doszukać się w gogle

moja waga: 94 Kg

wzrost: 178 cm

dzięki za wskazówki oraz inne modele przez Was polecane

Pozdrawiam

Napisano

Rama 19", spoko jak na Twój wzrost, aczkolwiek pytanie w jakim stanie jest ten rower, może się okazać że kupisz a był on katowany, bardzo fajny osprzęt i najchętniej polecałbym go obejrzeć osobiście, ewentualnie zadzwonił do właściciela i popytał jak i przez kogo był używany, w jakim jest realnym stanie itp :)

Napisano

Rama 19", spoko jak na Twój wzrost, aczkolwiek pytanie w jakim stanie jest ten rower, może się okazać że kupisz a był on katowany, bardzo fajny osprzęt i najchętniej polecałbym go obejrzeć osobiście, ewentualnie zadzwonił do właściciela i popytał jak i przez kogo był używany, w jakim jest realnym stanie itp :)

Dziekuję kolego za odpowiedź, rower ponoć jest w bdb stanie pod względem technicznym, posiada parę obtarć, ogólnie osprzęt jak i sama rama jest dobra? ile ten model może mieć lat, bo nie mogę go znaleźć w sieci?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...