XxXzielonyXxX3 Napisano 10 Kwietnia 2012 Napisano 10 Kwietnia 2012 Witam! Rowerek, który chcę wam przedstawić nosi nazwę "Chopper Ch-1". Uważam, że jest niepowtarzalny ponieważ od kiedy go kupiłem (około dwa lata temu), szukałem po internecie drugiego takiego i do dzisiaj nic nie znalazłem. Rower ten ma przejechane sporo kilometrów i to co w nim przez ten czas wymieniłem bądź zmieniłem to: - wymiana siodełka na żeliwne ( o wiele lepsze od starego, warto było wymienić), - nowa tylna opona (dla lepszego komfortu jazdy po terenach "wybojowych"), - pegi od bmx, przykręciłem je po to by, podczas przewożenia jakiegoś przedmiotu na bagażniku móc przymocować go by nie spadł, - bagażnik, - kufer przykręcany do bagażnika, - odświeżony lakier, - lusterka (prawe, lewe). Myślałem jeszcze nad zamontowaniem błotników, takich które zakrywały by prawie całe koła. Żeby rower miał lepszy wygląd, ale nie mogę takich znaleźć na te koła. I mam chęć zamontowania jeszcze dwóch lamp na środku kierownicy, jedna lampa po lewej stronie tego uchwytu a druga z prawej, skierowane prosto przed koło. I z tyłu też jakaś lampka by się przydała.
XxXzielonyXxX3 Napisano 10 Kwietnia 2012 Autor Napisano 10 Kwietnia 2012 Żeliwne siodełko powiadasz... Tak wiem to są damskie siodełka. Ale dla komfortu wszystko. Hah. ^^
kadargo Napisano 10 Kwietnia 2012 Napisano 10 Kwietnia 2012 Żeliwne? Damskie i wygodne? Kurcze chyba świat poszedł do przodu i coś mnie ominęło.
karbeti Napisano 10 Kwietnia 2012 Napisano 10 Kwietnia 2012 No widzisz, ciągle na forum i taka niewiedza.
hps Napisano 10 Kwietnia 2012 Napisano 10 Kwietnia 2012 Tak wiem to są damskie siodełka. Ale dla komfortu wszystko. Hah. ^^ Nie zrozumiałeś raczej o co chodzi Żeliwne -> http://pl.wikipedia.org/wiki/%C5%BBeliwo Chodziło Ci raczej o "żelowe siodełko"
karbeti Napisano 10 Kwietnia 2012 Napisano 10 Kwietnia 2012 Chyba najzabawniejszy temat jaki dziś czytałem.
XxXzielonyXxX3 Napisano 10 Kwietnia 2012 Autor Napisano 10 Kwietnia 2012 Ha, ha. Mój błąd. Ale przynajmniej pośmiać się można. ^^
Dexter127 Napisano 10 Kwietnia 2012 Napisano 10 Kwietnia 2012 Co to jest ta opona z tyłu ? Mnie sie rowerek nawet podoba ale dla lepszego wyglądu wstawił bym tam jeszcze ładną dwupółkę
hps Napisano 10 Kwietnia 2012 Napisano 10 Kwietnia 2012 hps brawo jesteś dobry. No nikt mu tego nie wyjaśnił, i jak widać po jego ostatnim poście, miałem rację Rower całkiem fajny, ale ten bagażnik to
XxXzielonyXxX3 Napisano 10 Kwietnia 2012 Autor Napisano 10 Kwietnia 2012 Opona, została w tym samym rozmiarze co przednia, tylko o innym bieżniku bardziej przystosowanym w lekkie błoto. Inaczej określić się nie da. He, he. A bagaźnik potrzebny. ^^ Do niego mam też kufer. Hah. Może to dziwne ale w trochę dłuższe trasy się nawet przydaje!
karpik75 Napisano 10 Kwietnia 2012 Napisano 10 Kwietnia 2012 Żeliwne? Damskie i wygodne? Kurcze chyba świat poszedł do przodu i coś mnie ominęło. Nie pozostaje mi nic innego jak się pod tym podpisać Ha, ha. Mój błąd. Ale przynajmniej pośmiać się można. ^^ Widzę, że masz zdrowe podejście do życia. Cenię dystans do siebie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.