marcin12 Napisano 10 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2012 Witam wszystkie Pańie Panie i Panów.Otóż to mam pytanko czy planuje ktoś jóż już tegoroczne wakacje 2012r,bo wpadłem na pomysł aby tegoroczne wakacje spędzić aktywnie raczej gdzieś w górach z rowerkiem,mam na myśli jakiś wypad z biurem cyklotramp w okresie lipiec-sierpień a dokładnie to interesuje mnie Transalp 2012 lub dookoła Mount blanc lub Mont Blanc Matterhorn Tour,chyba że się narodzi co innego to też skorzystam.Jak na razie na razie jestem sam chętny na wyprawę dlatego zamieszczam temat bo chciałem się rozeznać w temacie i się ewentualnie przyłączyć do kogoś ,lub jak by kotś ktoś był zainteresowany to odwrotnie jednym słowem szukam chętnych. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
azaiczek88 Napisano 10 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2012 Regulamin forum, pkt 2i Witam, odpowiadam na powyższy post, ponieważ zawsze chciałam spędzić wakacje 'na rowerze'. Jestem dość aktywna osobą i uwielbiam jeździć na rowerze, dlatego tym bardziej pomysł mi się podoba. Wiadomo, jak zawsze w takich wyprawach, najtrudniejsze jest dobranie odpowiedniej ekipy i ułożenie trasy. Nigdy nie miałam do czynienia z takim rodzajem podróżowania i chciałabym spróbować swoich sił. Dlatego jaj najbardziej jestem chętna. Zostawiam mój kontakt: azael146@op.pl Pozdrawiam Ania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafal93 Napisano 10 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2012 http://www.forumrowerowe.org/topic/108710-wyprawa11-panstw-i-wybrzeze-m-czarnego-w-25-dni/ Ja jadę. Zapraszam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xanthana Napisano 11 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Ja chciałabym pojechać na kilkudniową wycieczkę rowerową po woj. lubuskim. Jest tu dużo jezior i lasów, gdyby dopisała pogoda, mogłoby być całkiem sympatycznie. Mam czas w 2 połowie maja. Jest ktoś chętny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nantanlupa Napisano 12 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 Witam wszystkie Pańie Panie i Panów.Otóż to mam pytanko czy planuje ktoś jóż już tegoroczne wakacje 2012r,bo wpadłem na pomysł aby tegoroczne wakacje spędzić aktywnie raczej gdzieś w górach z rowerkiem,mam na myśli jakiś wypad z biurem cyklotramp w okresie lipiec-sierpień a dokładnie to interesuje mnie Transalp 2012 lub dookoła Mount blanc lub Mont Blanc Matterhorn Tour,chyba że się narodzi co innego to też skorzystam.Jak na razie na razie jestem sam chętny na wyprawę dlatego zamieszczam temat bo chciałem się rozeznać w temacie i się ewentualnie przyłączyć do kogoś ,lub jak by kotś ktoś był zainteresowany to odwrotnie jednym słowem szukam chętnych. Pozdrawiam witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin12 Napisano 12 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 witam Sorry za błędy ale nie widziałem na jedno oko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.