Skocz do zawartości

[Wyprawa]Kto chętny na wakacje 2012r.

marcin12

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkie Pańie Panie i Panów.Otóż to mam pytanko czy planuje ktoś jóż już tegoroczne wakacje 2012r,bo wpadłem na pomysł aby tegoroczne wakacje spędzić aktywnie raczej gdzieś w górach z rowerkiem,mam na myśli jakiś wypad z biurem cyklotramp w okresie lipiec-sierpień a dokładnie to interesuje mnie Transalp 2012 lub dookoła Mount blanc lub Mont Blanc Matterhorn Tour,chyba że się narodzi co innego to też skorzystam.Jak na razie na razie jestem sam chętny na wyprawę dlatego zamieszczam temat bo chciałem się rozeznać w temacie i się ewentualnie przyłączyć do kogoś ,lub jak by kotś ktoś był zainteresowany to odwrotnie jednym słowem szukam chętnych. Pozdrawiam

Regulamin forum, pkt 2i

Witam, odpowiadam na powyższy post, ponieważ zawsze chciałam spędzić wakacje 'na rowerze'. Jestem dość aktywna osobą i uwielbiam jeździć na rowerze, dlatego tym bardziej pomysł mi się podoba. Wiadomo, jak zawsze w takich wyprawach, najtrudniejsze jest dobranie odpowiedniej ekipy i ułożenie trasy. Nigdy nie miałam do czynienia z takim rodzajem podróżowania i chciałabym spróbować swoich sił. Dlatego jaj najbardziej jestem chętna. Zostawiam mój kontakt: azael146@op.pl Pozdrawiam Ania

Witam wszystkie Pańie Panie i Panów.Otóż to mam pytanko czy planuje ktoś jóż już tegoroczne wakacje 2012r,bo wpadłem na pomysł aby tegoroczne wakacje spędzić aktywnie raczej gdzieś w górach z rowerkiem,mam na myśli jakiś wypad z biurem cyklotramp w okresie lipiec-sierpień a dokładnie to interesuje mnie Transalp 2012 lub dookoła Mount blanc lub Mont Blanc Matterhorn Tour,chyba że się narodzi co innego to też skorzystam.Jak na razie na razie jestem sam chętny na wyprawę dlatego zamieszczam temat bo chciałem się rozeznać w temacie i się ewentualnie przyłączyć do kogoś ,lub jak by kotś ktoś był zainteresowany to odwrotnie jednym słowem szukam chętnych. Pozdrawiam

witam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...