bandziorekalus Napisano 2 Maja 2012 Autor Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 Nie wiem jak u Was w biedronce, ale u mnie nawet w ofercie nie było okularów koloru CZARNEGO! Dzisiaj spotkała mnie mała niespodzianka, ponieważ poszłam do Biedronki w Rokietnicy i proszę co widzę zostały 3 pary okularów. Kolor czarny. Zestaw taki sam jak w tych. Tyle, ze są MNIEJSZE - bardziej na damską twarz i nie mają całych szkieł razem tylko każde szkiełka osobno. Fajne:) Zdecydowanie lepiej leżą na mojej twarzy. Koleżanka kupiła - jutro porobię zdjęcia i wrzucę I pewnie w piątek podjadę i sobie kupię. Również kupiła ten licznik. Póki co działa Pierwsze 20 km, oddaje dobrze przejechane km, prędkość itp. W dotyku wydaje się być słabej jakości, po upadku bateria wypadła itp. ale dalej działa:D Więc za tą kasę dla amatora myślę, że jak najbardziej na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bruce95 Napisano 2 Maja 2012 Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 Ja pożegnałem się z pompką... Na trasie Maratonu Kresowego wypadła z mocowania.:/ Początek maratonu był na bruku gdzie prawdopodobnie wypadła z obejm. Jechałem z prędkością ok 37km/h. Dla mocowania było to widocznie zbyt dużo... Wydawało się że mocno trzyma pompkę. Tego samego dnia wieczorem odpadła jedna obejma- pękła gumka. Reasumując pompka dobrze działała, nawet bardzo jak na tą cenę (10zł) lecz na trasę maratonu trzeba ja wieźć w plecaku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tarajkow Napisano 27 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2012 Szanowni koledzy i koleżanki Ja też kupiłem okulary rowerowe z biedronki, i sprawdzały mi się rewelacyjnie .Tylko pech chciał , że pękła mi oprawka do wkładki korekcyjnej . Mam więc wielką prośbę ,gdyby ktoś z was miał zbędną wkładkę na szkła korekcyjne to chętnie odkupie. (tarajkow@vp.pl ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TrzecieKolo Napisano 10 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2012 Kupił ktoś może trenażer z Biedronki? Jestem ciekaw jak to działa. Są po 199 złotych, 7-mio stopniowa regulacja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bruce95 Napisano 13 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 Cena trenażerów po spadku do 100zł powróciła do stanu pierwotnego. Ponadto w biedronce w której byłem ich przybyło - z 7 zrobiło się >14. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M1n1s7eR Napisano 13 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 Widocznie ktoś im nie powiedział, że zaczęły schodzić dopiero jak obniżyli na 99 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinek1992 Napisano 14 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 są jeszcze te trenażery? bo sam bym kupił jak by za 100zł były Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matrixxx Napisano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 Może i te rzeczy dobrze prezentują się gazetce i w real, ale przypuszczam, że nie wytrzymają zbyt długo choć z drugiej strony jeżeli nie szkoda Ci kasy to warto zaryzykować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siimon Napisano 6 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Wczoraj w biedronie obok mnie widziałem trenażery po 40zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M1n1s7eR Napisano 6 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Teraz to już chyba naprawdę zalegają im na magazynach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luk33 Napisano 6 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Wczoraj w biedronie obok mnie widziałem trenażery po 40zł To jest żart? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalj Napisano 6 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 W Warszawie były? W której biedronce? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siimon Napisano 7 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Na rogu Człuchowskiej i Świetlików. Nie wiem kiedy tak przecenili zobaczyłem w poniedziałek chyba. Mają też przecenione ławeczki do ćwiczeń. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalj Napisano 7 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Dużo mieli tych trenażerów? Może bym jutro pojechał, ale z Ursynowa mam trochę daleko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalj Napisano 8 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Właśnie wróciłem z tamtej Biedronki. Nie ma już trenażerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bruce95 Napisano 8 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 W Białymstoku też już nie ma. (na Ryskiej) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaGie Napisano 8 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 U mnie w mieście byłem zerknąć do dwóch robali i też nie było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinek1992 Napisano 8 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 U mnie też nie było Ale za to jest na allegro i to chyba ten biedronkowy http://allegro.pl/trenazer-magnetyczny-7-poziomow-hit-najtaniej-i3000442973.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bruce95 Napisano 8 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Powodzenia... 6x drożej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luk33 Napisano 9 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 U mnie w biedronkach nikt nie słyszał o trenażerach. Ludzi, co kupili je za 40 zł i sprzedają za 240 zł powinno się biczować na rynku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M1n1s7eR Napisano 9 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 Chciałbym przypomnieć, że początkowo kosztowały 199zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterYoda Napisano 12 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Trenażerów u siebie nie znalazłem, ale wyprzedają takie pulsometry za 29,00 PLN. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siimon Napisano 12 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Te trenażery na allegro były już za czym powstała biedronka po po prostu kupują u tego samego chińczyka. Mają jeszcze ławeczki po około 50zł a na allegro ŁAWKA ŁAWECZKA SKOŚNA DO BRZUSZKÓW ŁAWKI SIŁOWNIA (3007518367) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotreeek Napisano 15 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 Trenażerów u siebie nie znalazłem, ale wyprzedają takie pulsometry za 29,00 PLN. nabyłem taki kilak dni temu, jeszcze nie testowałem w trakcie jazdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawomir90 Napisano 16 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 Jak mowa o trenażerach to szybkie pytanko mam. http://allegro.pl/trenazer-tacx-antares-t1000-bike-centrum-i3010032527.html Warto zainwestować ? na allegro widziałem nawet i tańsze ale też i droższe, ten był w połowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.