Skocz do zawartości

[Biedronka] Oferta rowerowa

Rekomendowane odpowiedzi

Nie wiem jak u Was w biedronce, ale u mnie nawet w ofercie nie było okularów koloru CZARNEGO!

Dzisiaj spotkała mnie mała niespodzianka, ponieważ poszłam do Biedronki w Rokietnicy i proszę co widzę zostały 3 pary okularów.

Kolor czarny. Zestaw taki sam jak w tych. Tyle, ze są MNIEJSZE - bardziej na damską twarz i nie mają całych szkieł razem tylko

każde szkiełka osobno. Fajne:) Zdecydowanie lepiej leżą na mojej twarzy. Koleżanka kupiła - jutro porobię zdjęcia i wrzucę:)

I pewnie w piątek podjadę i sobie kupię. Również kupiła ten licznik. Póki co działa :D Pierwsze 20 km, oddaje dobrze przejechane km, prędkość itp.

W dotyku wydaje się być słabej jakości, po upadku bateria wypadła itp. ale dalej działa:D Więc za tą kasę dla amatora myślę, że jak najbardziej na tak :)

Ja pożegnałem się z pompką... Na trasie Maratonu Kresowego wypadła z mocowania.:/ Początek maratonu był na bruku gdzie prawdopodobnie wypadła z obejm. Jechałem z prędkością ok 37km/h. Dla mocowania było to widocznie zbyt dużo... Wydawało się że mocno trzyma pompkę. Tego samego dnia wieczorem odpadła jedna obejma- pękła gumka. Reasumując pompka dobrze działała, nawet bardzo jak na tą cenę (10zł) lecz na trasę maratonu trzeba ja wieźć w plecaku...

• 2 miesiące temu...

Szanowni koledzy i koleżanki :woot:

Ja też kupiłem okulary rowerowe z biedronki, i sprawdzały mi się rewelacyjnie .Tylko pech chciał , że pękła mi oprawka do wkładki korekcyjnej .

Mam więc wielką prośbę ,gdyby ktoś z was miał zbędną wkładkę na szkła korekcyjne to chętnie odkupie.

(tarajkow@vp.pl )

:thanks:

• 3 miesiące temu...
  • 2 miesiące temu...
  • 3 tygodnie później...

Te trenażery na allegro były już za czym powstała biedronka ;) po po prostu kupują u tego samego chińczyka.

Mają jeszcze ławeczki po około 50zł a na allegro ŁAWKA ŁAWECZKA SKOŚNA DO BRZUSZKÓW ŁAWKI SIŁOWNIA (3007518367) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...