M333 Napisano 9 Kwietnia 2012 Napisano 9 Kwietnia 2012 Poszukuję posiadacza tych pedałów. Takiego mającego suwmiarkę oraz umiejącego ją obsługiwać. Przy najbliższej okazji planuję zaprojektować i wykonać tego typu klucz klik Wykonany zostałby w stali, wyglądałby mniej więcej tak: klik Tak więc w miarę możliwości proszę taką osobę o kontakt. Albo dwie osoby, w celu weryfikacji wymiarów. Po wykonaniu mogę nieodpłatnie wysłać ten kluczyk do sprawdzenia, przetestowania. Przepraszam także za umieszczenie tej prośby w osobnym wątku. Wspomniałem o tym kilka tygodni temu przy okazji jakiejś dyskusji jednego systemu nad drugim. Tam moja prośba została bez odpowiedzi. Po otrzymaniu stosownych rozmiarów ew. w razie nieznalezienia takiej osoby poproszę Moderatorów o usunięcie tematu.
Sorcerer Napisano 10 Kwietnia 2012 Napisano 10 Kwietnia 2012 Teoretycznie moglbys do mnie wpasc, jedyny problem ze mam suwmarke nieelektroniczna. Pedaly sa
Mod Team durnykot Napisano 10 Kwietnia 2012 Mod Team Napisano 10 Kwietnia 2012 Podaj ,które wymiary potrzebujesz- pedały są, suwmiarka nieelektroniczna jest, czas się znajdzie.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.