OjciecMajster42 Napisano 9 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2012 Witajcie, zdecydowałem się na model marzocchiego dokładniej słynne piątki, co powiecie o nich i jaki najlepszy model do lekkiego freeride'u bo u mnie za bardzo terenów nie ma, ale sie rozwijamy z góry dzięęęęęki za pooomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 9 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2012 No to nie wiadomo na co się zdecydowałeś czy na kaszane czy na wypas, bo 55 to temat szeroki jak Wisła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lyndowss Napisano 9 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2012 Tak właściwie to co my mamy Ci powiedzieć? Czego Ty chcesz? u mnie za bardzo terenów nie ma, ale sie rozwijamy Aha!!! To super! Terenów u Ciebie nie ma ale mam rozumieć, że się rozwijacie i niedługo wybudują wam jakieś góry albo coś? Może jakąś Śnieżkę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stpman Napisano 9 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2012 Unikaj wersji R ze starszych roczników. Ogólnie unikaj starszych roczników. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sutil50 Napisano 9 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2012 Ja mam w swoim NS'ie 55RS 140mm skoku i jestem z niego bardzo zadowolony. Nie miałem styczności z innymi wersjami ale tą szczerze mogę polecić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stpman Napisano 9 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2012 Mój kolega ma 55 R, rocznik 2008 . Pomijając fakt, że w środku ma plastikowe tłumiki Suntour'a, to moim zdaniem rewelacji nie ma. Kolega zaś twierdzi, że to dobry amor, świetnie pracuje itp. Twierdzi, też że RS Pike to w porównaniu do 55 mają kiepską pracę i małą sztywność. Unikałbym też starszych tłumików TST i sysytemu ATA, za wiele dobrego o nich nie słyszałem. Nowsze ponoć są już ok. Zresztą co tu gdybać jak nie znamy budżetu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OjciecMajster42 Napisano 11 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Aha!!! To super! Terenów u Ciebie nie ma ale mam rozumieć, że się rozwijacie i niedługo wybudują wam jakieś góry albo coś? Może jakąś Śnieżkę... Człowieku, uspokój się, w tym sensie że budujemy ciągle nowe trasy teraz. dobra, wybór padł na marzocchi 55RS DZIEKI ZA POMOC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.