Gość karol Napisano 9 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2012 Witam postanowilem ulepszyc swoj rower przed wakacjami i mam do wydania 500 zlotych. Mam pytanie co w pierwszej kolejnosci trzeba wymienic? Bede wymienial czesci co jakis czas na lepsze malymi kroczkami poniewaz jeszcze nie pracuje ale na swieta i urodziny dostaje pieniadze. Dane roweru: Model: MATTS 80 - V Rower należy do grupy: MATTS MTB Rozmiar ramy: 18 Rama: MERIDA MTB MATTS SPORT 6061 ALLOY Amortyzator/widelec: SR SUNTOUR XCT, 75 mm Wkład suportu: CARTRIDGE Korby: SR SUNTOUT XC, 42 / 34 / 24 Przerzutka przód: SHIMANO ALTUS Przerzutka tył: SHIMANO ACERA-X Manetki: SHIMANO ALTUS EF29 Hamulce: MERIDA LINEAR Dźwignie hamulców: SHIMANO ALTUS EF29 Wielotryb/kaseta: SHIMANO CS-HG30-8, 11-30T Piasta przód: FORMULA ALLOY Piasta tył: SHIMANO RM30 Obręcze: JALCO AX 22 STRONG SINGLE Opona przód: CST C-1348, 26"x2,10 Opona tył: CST C-1348, 26"x2,10 Pedały: XC STEEL Kierownica: MERIDA ALLOY Mostek: MERIDA A-HEAD Siodło: X-MISSION Sztyca: MERIDA ALLOY Liczba biegów: 24 Dziekuje za odpowiedzi i pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
Gość karol
Witam postanowilem ulepszyc swoj rower przed wakacjami i mam do wydania 500 zlotych.
Mam pytanie co w pierwszej kolejnosci trzeba wymienic?
Bede wymienial czesci co jakis czas na lepsze malymi kroczkami poniewaz jeszcze nie pracuje ale na swieta i urodziny dostaje pieniadze.
Dane roweru:
Model: MATTS 80 - V
Rower należy do grupy: MATTS MTB
Rozmiar ramy: 18
Rama: MERIDA MTB MATTS SPORT 6061 ALLOY
Amortyzator/widelec: SR SUNTOUR XCT, 75 mm
Wkład suportu: CARTRIDGE
Korby: SR SUNTOUT XC, 42 / 34 / 24
Przerzutka przód: SHIMANO ALTUS
Przerzutka tył: SHIMANO ACERA-X
Manetki: SHIMANO ALTUS EF29
Hamulce: MERIDA LINEAR
Dźwignie hamulców: SHIMANO ALTUS EF29
Wielotryb/kaseta: SHIMANO CS-HG30-8, 11-30T
Piasta przód: FORMULA ALLOY
Piasta tył: SHIMANO RM30
Obręcze: JALCO AX 22 STRONG SINGLE
Opona przód: CST C-1348, 26"x2,10
Opona tył: CST C-1348, 26"x2,10
Pedały: XC STEEL
Kierownica: MERIDA ALLOY
Mostek: MERIDA A-HEAD
Siodło: X-MISSION
Sztyca: MERIDA ALLOY
Liczba biegów: 24
Dziekuje za odpowiedzi i pozdrawiam.
0 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.