michals051 Napisano 9 Kwietnia 2012 Napisano 9 Kwietnia 2012 Witam. A wiec napisałem ten post aby dowiedziec sie jaki rower kupic do 2 tysiecy myślalem nad tym rowerem , ROWER GÓRSKI MTB DEMA DEOR DCDB SHIMANO DEORE LX (2260966613) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. i czy on by był dobry ??? Chodzi mi o rower MTB GÓRSKI Prosze o szczere wypowiedzi Z GÓRY DZIEKI !!! Rower byl przeceniony z 3650 zł i nagle na 1995 ??? czemu tak dużo obniżyli cene ??
Foxi Napisano 9 Kwietnia 2012 Napisano 9 Kwietnia 2012 Bądź patriotą wspieraj Polski biznes i kup krossa A tak naprawdę w tej cenie krossy są bardzo dobre, http://allegro.pl/kross-level-a6-v-brake-super-cena-wysylka-0zl-i2257404670.html A co do twojej propozycji to nie wiem skąd ta pierwsza cena, nawet "po przecenie" to wysoka cena
michals051 Napisano 9 Kwietnia 2012 Autor Napisano 9 Kwietnia 2012 Wiem że Kross to dobra firma , ale co to za róznica gdzie kupie rower kupie tam gdzie bedzie mi sie podobał i bedzie dobry , powiedzmy ze bym wolał hamulce tarczowe poniewaz maja wiekszy zacisk i lepiej wygladaja
numerouno Napisano 9 Kwietnia 2012 Napisano 9 Kwietnia 2012 Ten rower z całą pewnością nie kosztuje 3,5 tyś .Marka nieznana. opisy części niedostateczne. wydaje mi się że to rower, który został wyprodukowany kilka lat temu. lx był kiedyś grupą górską , później turystyczną a teraz już chyba nie jest produkowany. wybierz coś markowego authora ,scotta ,wheelera ,meride lub polskiego krossa
michals051 Napisano 9 Kwietnia 2012 Autor Napisano 9 Kwietnia 2012 Jeśli mogli byś cie to podajcie mi pare linków do dobrych bardzo rowerów do 2 tysięcy
maciej83 Napisano 9 Kwietnia 2012 Napisano 9 Kwietnia 2012 jest przynajmniej kilka tematów z ostatnich 2 miesięcy na temat rowerów z tego przedziału cenowego polecam poszukać
michals051 Napisano 9 Kwietnia 2012 Autor Napisano 9 Kwietnia 2012 jest przynajmniej kilka tematów z ostatnich 2 miesięcy na temat rowerów z tego przedziału cenowego polecam poszukać wolałbym gdy byś cie sami mi powiedzieli wole uzyskac lepsze opinie A wiec co polecacie , podajcie jakeis linki do MTB do 2 tysiecy
kadargo Napisano 9 Kwietnia 2012 Napisano 9 Kwietnia 2012 Ale właśnie te opinie są na forum. Czy udzielone w Twoim temacie będą bardziej wiarygodne niż w cudzym?
maciej83 Napisano 9 Kwietnia 2012 Napisano 9 Kwietnia 2012 to nie o to chodzi że nie chcemy podać tylko ja już nie mam siły linkować krossa a6 na v brakach kolejny raz:D http://www.mudserwis.com/kross-2011-level-a6-vbrake-p-1395.html
michals051 Napisano 9 Kwietnia 2012 Autor Napisano 9 Kwietnia 2012 Napisałem że bym wolałz hamulcami tarczowymi a wiec moze tak z hamulcami tarczowymi bym poprosił
kadargo Napisano 9 Kwietnia 2012 Napisano 9 Kwietnia 2012 A może jeszcze lodzika? Wysil się i poczytaj inne tematy dotyczące tego zakresu cenowego.
maciej83 Napisano 9 Kwietnia 2012 Napisano 9 Kwietnia 2012 IMO tarcze przy tej cenie to średnio udany pomysł ale jak chcesz szukaj:D
michals051 Napisano 9 Kwietnia 2012 Autor Napisano 9 Kwietnia 2012 a niby czemu ??? co bedą LIPNE czy bede musiał wiecej wydać pieniędzy :)M??? Znalazłem rowery krossa co myslicie o nich ?? http://www.t-bike.pl/kross-hexagon-x9-2012.html ,,,, hexagon x8 http://www.t-bike.pl/kross-hexagon-x8-2012.html ,,,,,,,, Hexagon x6http://www.t-bike.pl/kross-hexagon-x6-2012.html
Foxi Napisano 9 Kwietnia 2012 Napisano 9 Kwietnia 2012 Szczerze jestem zwolennikiem V-brake. Poco ci tarcze? Jeździsz maratony? A nawet jeśli tak to znacznie lepiej kupić avid 7 jak tarcze deore, raz że z tarczami więcej roboty, droższe w zakupie i eksploatacji a do tego cięższe. Jak wytłumaczysz mi po co ci te tarcze to podeśle kilka linków(ale w sensowny sposó.
Gość Michi23 Napisano 10 Kwietnia 2012 Napisano 10 Kwietnia 2012 Pragnę zauważyć, że to NIE JEST dział do zamieszczania zapytań dot. zakupu rowerów - tutaj prezentowany jest SPRZĘT POSIADANY. Wątpię w to, że Autor wątku tego nie zauważył... link do aukcji, zwoty sugerujące okazję... Temat nadaje się co najmniej do przeniesiena, a zważywszy na mnogość świeżych tematów z poradami na temat zakupu rowerów z danych przedziałów cenowych - (IMHO) do śmietnika
michals051 Napisano 10 Kwietnia 2012 Autor Napisano 10 Kwietnia 2012 Pragnę zauważyć, że to NIE JEST dział do zamieszczania zapytań dot. zakupu rowerów - tutaj prezentowany jest SPRZĘT POSIADANY. Wątpię w to, że Autor wątku tego nie zauważył... link do aukcji, zwoty sugerujące okazję... Temat nadaje się co najmniej do przeniesiena, a zważywszy na mnogość świeżych tematów z poradami na temat zakupu rowerów z danych przedziałów cenowych - (IMHO) do śmietnika Zapomniałem napisać ze niewiem czy w dobrym temacie napisałem uwieerz mi , a ty zapewne masz troche raczji z tym co napisałeś a troche raczji z tego ze chcesz se nabic duzo postów
Gość Michi23 Napisano 10 Kwietnia 2012 Napisano 10 Kwietnia 2012 Zapomniałem napisać ze niewiem czy w dobrym temacie napisałem uwieerz mi , a ty zapewne masz troche raczji z tym co napisałeś a troche raczji z tego ze chcesz se nabic duzo postów Po pierwsze - myślenie. Sentencja "nie wiem czy piszę w dobrym dziale, ale..." to nie jest "paszport polsatu" zwalniający od SAMODZIELNEGO wyszukania tematycznie odpowiedniego działu i pisania gdzie popadnie Po drugie - szacunek. Na KAŻDYM forum powinno się przestrzegać netykiety, a tym bardziej kultury osobistej. Zwracając się na forum do innej osoby per "Ty" (co nie jest w Sieci jakimś nietaktem) należałoby to uczynić pisząc to wielką literą. Po trzecie - spostrzegawczość. Kolego, jeśli dla Ciebie napisanie 100-nego posta po ok. 7 latach od zarejestrowania podchodzi pod nabijanie postów, to gratuluję Ci poczucia humoru i potraktuję to jako spóźniony żart prima aprilisowy ;-)
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.