Skocz do zawartości

[2000 zł]Rower MTB

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam. A wiec napisałem ten post aby dowiedziec sie jaki rower kupic do 2 tysiecy myślalem nad tym rowerem , ROWER GÓRSKI MTB DEMA DEOR DCDB SHIMANO DEORE LX (2260966613) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. i czy on by był dobry ??? Chodzi mi o rower MTB GÓRSKI :) Prosze o szczere wypowiedzi :) Z GÓRY DZIEKI !!! Rower byl przeceniony z 3650 zł i nagle na 1995 ??? czemu tak dużo obniżyli cene ??

Napisano

Wiem że Kross to dobra firma , ale co to za róznica gdzie kupie rower kupie tam gdzie bedzie mi sie podobał i bedzie dobry , powiedzmy ze bym wolał hamulce tarczowe poniewaz maja wiekszy zacisk i lepiej wygladaja :)

Napisano

Ten rower z całą pewnością nie kosztuje 3,5 tyś .Marka nieznana. opisy części niedostateczne. wydaje mi się że to rower, który został wyprodukowany kilka lat temu. lx był kiedyś grupą górską , później turystyczną a teraz już chyba nie jest produkowany. wybierz coś markowego authora ,scotta ,wheelera ,meride lub polskiego krossa

Napisano

jest przynajmniej kilka tematów z ostatnich 2 miesięcy na temat rowerów z tego przedziału cenowego polecam poszukać :D

wolałbym gdy byś cie sami mi powiedzieli wole uzyskac lepsze opinie :) A wiec co polecacie , podajcie jakeis linki do MTB do 2 tysiecy

Napisano

Szczerze jestem zwolennikiem V-brake. Poco ci tarcze? Jeździsz maratony? A nawet jeśli tak to znacznie lepiej kupić avid 7 jak tarcze deore, raz że z tarczami więcej roboty, droższe w zakupie i eksploatacji a do tego cięższe. Jak wytłumaczysz mi po co ci te tarcze to podeśle kilka linków(ale w sensowny sposóB).

Gość Michi23
Napisano

Pragnę zauważyć, że to NIE JEST dział do zamieszczania zapytań dot. zakupu rowerów - tutaj prezentowany jest SPRZĘT POSIADANY.

Wątpię w to, że Autor wątku tego nie zauważył... link do aukcji, zwoty sugerujące okazję...

Temat nadaje się co najmniej do przeniesiena, a zważywszy na mnogość świeżych tematów z poradami na temat zakupu rowerów z danych przedziałów cenowych - (IMHO) do śmietnika

Napisano

Pragnę zauważyć, że to NIE JEST dział do zamieszczania zapytań dot. zakupu rowerów - tutaj prezentowany jest SPRZĘT POSIADANY.

Wątpię w to, że Autor wątku tego nie zauważył... link do aukcji, zwoty sugerujące okazję...

Temat nadaje się co najmniej do przeniesiena, a zważywszy na mnogość świeżych tematów z poradami na temat zakupu rowerów z danych przedziałów cenowych - (IMHO) do śmietnika

Zapomniałem napisać ze niewiem czy w dobrym temacie napisałem uwieerz mi , a ty zapewne masz troche raczji z tym co napisałeś a troche raczji z tego ze chcesz se nabic duzo postów :)

Gość Michi23
Napisano

Zapomniałem napisać ze niewiem czy w dobrym temacie napisałem uwieerz mi , a ty zapewne masz troche raczji z tym co napisałeś a troche raczji z tego ze chcesz se nabic duzo postów :)

Po pierwsze - myślenie. Sentencja "nie wiem czy piszę w dobrym dziale, ale..." to nie jest "paszport polsatu" zwalniający od SAMODZIELNEGO wyszukania tematycznie odpowiedniego działu i pisania gdzie popadnie

Po drugie - szacunek. Na KAŻDYM forum powinno się przestrzegać netykiety, a tym bardziej kultury osobistej. Zwracając się na forum do innej osoby per "Ty" (co nie jest w Sieci jakimś nietaktem) należałoby to uczynić pisząc to wielką literą.

Po trzecie - spostrzegawczość. Kolego, jeśli dla Ciebie napisanie 100-nego posta po ok. 7 latach od zarejestrowania podchodzi pod nabijanie postów, to gratuluję Ci poczucia humoru i potraktuję to jako spóźniony żart prima aprilisowy ;-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...