Garp Napisano 12 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 Odniosę się do Peugeota 407 - jeśli założyciel tematu uważa że Laguna 2 i Cytryna C5 jest awaryjna, to 407 niech unika tym bardziej. Kolega ma takiego, nigdy jeszcze nie widziałem tylu żółtych i czerwonych kontrolek świecących na desce, no po prostu masakra, nie wiem od czego te czujniki tak mu wariują. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pavvel Napisano 12 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 Brt0555, tak, ale tylko Laguna II. Co do Octavii - sam o niej myślałem, ale do czasu jak w niej usiadłem:) superb jest super, ale tylko w topowych wersjach. saggit - zgadzam sie, kupiłem sześcioletnią Avensis I przedlifingową, sprzedalem jako jedenastolatka, jeździ dalej i ma się dobrze. Wygodne, duże, warto jednak pomyśleć o poliftingowej z silnikiem VVTI. P. Sent from my HTC Vision using Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brt0555 Napisano 12 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 Superb to juz inna liga, choc Octavia i tak bije w swoim segmencie Golfa i reszta za ta kase. Avensis super autko tak samo corolla, zreszta widac po cenach bo trzymaja sie mocno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kris86b Napisano 12 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 To tylko ja poradzę widać dosyć żadkie rzadkie auto na tym forum jakie jest bmw e-46 320d kombi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klon Napisano 12 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 Bierz Imprezę, Forka lub Legaca i zapraszam do klubu hodowców trzody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nastar Napisano 12 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 Kolega z Klubu Skody ma pewną Octavię I kombi, 2002rok, 1.9TDI, czarna, do sprzedania w cenie ok. 17-18.000pln. Jeśli jesteś zainteresowany to daj znać. Podrzucę szczegóły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brt0555 Napisano 13 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 e46 320d to porazka, tym bardziej za taka sume. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kris86b Napisano 13 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 e46 320d to porazka, tym bardziej za taka sume. Może rozwiniesz swoją wypowiedź? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mklos1 Napisano 14 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 BMW odpada. To droga marka, a samochody sprowadzane do Polski to praktycznie trupy, tym bardziej w tej cenie, którą dysponuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukaszma Napisano 26 Maja 2012 Udostępnij Napisano 26 Maja 2012 Jesli jeszcze nie kupiles auta, polecam poczytac, obejrzec i przejechac sie Fiatem Stilo JTD Za 15-20tys dostajesz duze wygodne kombi, trafic mozna swietne wyposazenie , no i w miare mlode rocznikowo co dla diesla silnikow ma znaczenie bo jest jakis cien szansy ze jest mniej zajezdzony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.