Skocz do zawartości

[samochód] Pomysły, propozycje

mklos1

Rekomendowane odpowiedzi

Odniosę się do Peugeota 407 - jeśli założyciel tematu uważa że Laguna 2 i Cytryna C5 jest awaryjna, to 407 niech unika tym bardziej. Kolega ma takiego, nigdy jeszcze nie widziałem tylu żółtych i czerwonych kontrolek świecących na desce, no po prostu masakra, nie wiem od czego te czujniki tak mu wariują.

Brt0555, tak, ale tylko Laguna II. Co do Octavii - sam o niej myślałem, ale do czasu jak w niej usiadłem:) superb jest super, ale tylko w topowych wersjach.

saggit - zgadzam sie, kupiłem sześcioletnią Avensis I przedlifingową, sprzedalem jako jedenastolatka, jeździ dalej i ma się dobrze. Wygodne, duże, warto jednak pomyśleć o poliftingowej z silnikiem VVTI.

P.

Sent from my HTC Vision using Tapatalk 2

• 1 miesiąc temu...

Jesli jeszcze nie kupiles auta, polecam poczytac, obejrzec i przejechac sie Fiatem Stilo JTD

Za 15-20tys dostajesz duze wygodne kombi, trafic mozna swietne wyposazenie , no i w miare mlode rocznikowo co dla diesla silnikow ma znaczenie bo jest jakis cien szansy ze jest mniej zajezdzony :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...