maciekmiszcz Napisano 8 Marca 2006 Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 Witam , mam zamiar kupic kasete Srama pg-950 ale nie wiem jaki lancuch wubrac. Czytalem na forum ale niz nzalazlem jednoznacznej odpowiedzi. Myslalem nad takim lanuchem http://allegro.pl/item89984159_la02_nowy_l...8_9_okazja.html co otym sadzicie?? czy ewentualnie w tychcenach(kaseta i lancuch) mozna kupic cos lepszego-wiadomo lanuch nie jest drogi wiec cena moze byc nieco wyzsza:) pozdrawiam maciek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
von Lauenberg Napisano 8 Marca 2006 Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 Nie kupuj tego KMC. Miałem model Z72 (8-biegowy) seryjnie w rowerze, po 2000km zniszczył kasetę Srama i wyciągnął się o jakieś 1.5cm. Poszukaj czegoś innego, nie będzie tanio, ale na pewno posłuży dłużej. Może najniższe modele SRAMA na 9 biegów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamos05 Napisano 8 Marca 2006 Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 Ja też mam ten łańcuch i też mam zrobione pod 2000 km no i jakoś nie widze żebym miał kasete zniszczoną, powiem więcej wogóle jest mało "zdarta" jak na 2000 km, więc nie wiem o co ci biega von Lauenberg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciekmiszcz Napisano 8 Marca 2006 Autor Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 von Lauenberg a jaka kasete Srama miales(model)?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
von Lauenberg Napisano 9 Marca 2006 Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 Kaseta SRAM PG-830, 2130km, 100kg żywej wagi na rowerze. Kaseta do wywalenia (koronki nr 6,7 i 8), łańcuch wyciągnięty powyżej wskaźnika wymiany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amoniak Napisano 9 Marca 2006 Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 KMC 9000 to jest łańcuch na napęd 9 biegowy odpowiednik deore lub deore LX i nie widze powodu by żle współpracował z kasetą Srama Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciekmiszcz Napisano 11 Marca 2006 Autor Udostępnij Napisano 11 Marca 2006 hmmm to nie wiem czy brac czy szykowac kase na lanuch Srama?;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.