qsy Napisano 8 Marca 2006 Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 trenujac przelaj ciezko wpiac sie do pedalkow gdy pobiegamy po sniegu. jak radzicie sobie z takim problemem?? czy przesmarowanie czyms tlustym blokow da cos?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Duckbill Napisano 8 Marca 2006 Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 nie wiem czy coś to da... Problem jest chyba tak stary jak sam system SPD. Ja osobiście jak jeżdżę zimą to nim się wepnę w pedał to kilka razy udeżam butem o pedał żeby strząsnąć śnieg... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piterpak Napisano 8 Marca 2006 Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 ja tak jak kolega powyzej a o żadnych cudownych patentach nie słyszałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość BikerFG Napisano 8 Marca 2006 Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 Ja osobiście jak jeżdżę zimą to nim się wepnę w pedał to kilka razy udeżam butem o pedał żeby strząsnąć śnieg... raczej to jedyny skuteczny "patent" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 8 Marca 2006 Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 No to chyba nie ma rady ja jak kolega ,udeżam butem o pedał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.