Skocz do zawartości

[rower]- do czego moze byc hexagon x5

Rekomendowane odpowiedzi

• Mod Team
Napisano

Trochę późno na pytanie.

Ze strony producenta -Nowa geometria zaprojektowana pod rekreacyjny styl jazdy. Wyposażenie również nie do zdobywania alp.

Napisano

(czyli czy to bardziej to jazdy .... czy .....)

latatania ? nieee? a do czego byś chciał ?rower jest do tego jakie jest jego zastosowanie

ze strony producenta

Nowa geometria zaprojektowana pod rekreacyjny styl jazdy

• 3 tygodnie później...
Napisano

hahaha dobre ;]

fakt faktem hexagon raczej do skoków nie bardzo ewentualnie z niewysokiego krawężnika albo przez kierę z niego jak stójka nie wyjdzie;p no chyba że ważysz 30 kg to spoko:)

Napisano

xcma? Nie rozumiem tego skrótu. Póki co tylko raz był poważniejszy lot przez kierownicę ale to w pierwszym roku użytkowania, gdy mnie staremu wydawało się, że jeszczem zwinny jak kilka lat temu... ale po kilku tygodniach ból rąk przeszedł ;) Zęby - nie ma problemu.... znaczy mam w komplecie, żeby nie było ;)

Napisano

suntour xcm, amortyzator, przecież ta maszyna przy zwykłym XC dostaje ogromne luzy, przy skokach to długiego żywota mu nie daje, i w końcu złamie się w pół, a wtedy dentysta będzie miał dużo roboty ;)

Napisano

Skakanie na Hexagonach to dosyć ryzykowna zabawa. Lekkie błoto, las i szosa - w tej materii maszyna sprawdzi się wyśmienicie.

Ja tylko mogę potwierdzić :) jakiegoś szału nie będzie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...