Szymon346niegocki Napisano 8 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2012 Witam kupiłem rower kross hexagon x5 i chcialbym sie mniej wiecej orientowac czego mozna sie spodziewac (czyli czy to bardziej to jazdy .... czy .....) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 8 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2012 To jak kupowałeś to nie wiedziałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 8 Kwietnia 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2012 Trochę późno na pytanie. Ze strony producenta -Nowa geometria zaprojektowana pod rekreacyjny styl jazdy. Wyposażenie również nie do zdobywania alp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niezniszczalny Napisano 8 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2012 (czyli czy to bardziej to jazdy .... czy .....) latatania ? nieee? a do czego byś chciał ?rower jest do tego jakie jest jego zastosowanie ze strony producenta Nowa geometria zaprojektowana pod rekreacyjny styl jazdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby120 Napisano 26 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 Skakanie na Hexagonach to dosyć ryzykowna zabawa. Lekkie błoto, las i szosa - w tej materii maszyna sprawdzi się wyśmienicie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 26 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 Zalezy jaki skok i czy lądowanie z telemarkiem czy nie Ja tam swoim trochę skaczę i nawet udaje się lądować.... nie koniecznie na rękach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rybciasum Napisano 26 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 Sansei6, xcma masz z tarczą w nim ? Zapoznałeś się już z okolicznym dentystą ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
helhaim Napisano 26 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 hahaha dobre ;] fakt faktem hexagon raczej do skoków nie bardzo ewentualnie z niewysokiego krawężnika albo przez kierę z niego jak stójka nie wyjdzie;p no chyba że ważysz 30 kg to spoko:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 26 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 xcma? Nie rozumiem tego skrótu. Póki co tylko raz był poważniejszy lot przez kierownicę ale to w pierwszym roku użytkowania, gdy mnie staremu wydawało się, że jeszczem zwinny jak kilka lat temu... ale po kilku tygodniach ból rąk przeszedł Zęby - nie ma problemu.... znaczy mam w komplecie, żeby nie było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rybciasum Napisano 26 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 suntour xcm, amortyzator, przecież ta maszyna przy zwykłym XC dostaje ogromne luzy, przy skokach to długiego żywota mu nie daje, i w końcu złamie się w pół, a wtedy dentysta będzie miał dużo roboty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 26 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 Teraz rozumiem.... póki co z luzami nie ma problemów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
helhaim Napisano 26 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 sansei ale nie bój się depnąć mocniej, ja mam v2 i przy sporej wadze ok 100 kg jeszcze dentysty nie odwiedzałem;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 26 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 Odkąd mnie synek podpuścił jestem bardzo ostrożny co do różnych namów.... te ręce wówczas naprawdę bolały Zobaczymy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
helhaim Napisano 26 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 wiesz... ręce nie zęby;p żartuje, wszystko w ramach swoich możliwości i zdrowego rozsądku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProCombat Napisano 26 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 Skakanie na Hexagonach to dosyć ryzykowna zabawa. Lekkie błoto, las i szosa - w tej materii maszyna sprawdzi się wyśmienicie. Ja tylko mogę potwierdzić jakiegoś szału nie będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby120 Napisano 26 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 Niemniej Hexagonowi niczego nie brakuje, jeśli chodzi o solidną jazdę rekreacyjną. Małe co nieco na ten temat na lamerskim blogu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Franio Napisano 27 Kwietnia 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 Nie dość, że temat bez sensu, to jeszcze założony niezgodnie z regulaminem. Zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.