Skocz do zawartości

[chwyty] Tanie i dobre, do ok. 30 zł do jazdy bez rękawiczek

hehe12

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Kup sobie chwyty piankowe, do przycięcia we własnym zakresie. Ją za paczkę - chwyty 2x40 cm plus korki zapłaciłem ok. 20 zł. Kiedyś miałem ESI, nie widzę jakiś poważnych różnic użytkowych. Całkiem komfortowo można jeździć bez rękawiczek.

Sent from my HTC Desire HD A9191 using Tapatalk

Napisano

Setlaz Kevlar, przejeździłem na nich cały rok i jeszcze się trzymają, rewelacyjne do jazdy bez rękawiczek, nie brudzą rąk jak rozsypujące się gumowe gripy, ręce mniej bolą bo amortyzują drgania kierownicy.

• 2 miesiące temu...
Napisano

Ja w swoim rowerze miałem Setlaz Gecko (http://allegro.pl/li...&category=16433).

Założyłem je rok temu i ogólnie jestem bardzo z nich zadowolony. Jedyny minus to to, że ten czarny kołnierz na boku chwytu w jednym z nich jest poszarpany, a nie przypominam sobie, żebym o coś zahaczył.

Jak grube sa te setlaz'y? Jest jakas konkretna roznica miedzy modeli? Widze ze jest ich sporo (criss cross, gargoyle, kevlar, gecko itp.)

Napisano

No Setlazy są dość grube, nie podam obwodu, bo mój rower teraz u kumpla, Nie wiem jaka jest różnica między modelami, ale wybrałem te, bo są dość tanie, a i jak się okazuje dość dobre i nadal miękkie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...