Bester Napisano 8 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2012 Witam, jestem posiadaczem tego amortyzatora, amor jest z 2006 roku, mam jeden szkopuł potrzebuje zaślepki pivotów(jesli tak to sie nazywa) tam gdzie jest regulacja twardości , u mnie wygląda to tak ; http://imageshack.us/photo/my-images/407/dsc06813p.jpg/ może ktoś sie orientuje gdzie moge takie kupić??? prosze o pomoc ;o jeżeli zły dział Przepraszam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olomaster Napisano 8 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2012 Napisz do gregorio - oficjalnego dystrybutora marzocchi na Polskę Tapatalk'nięte z androida Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bester Napisano 9 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2012 Napisz do gregorio - oficjalnego dystrybutora marzocchi na Polskę Tapatalk'nięte z androida napisałem, :/ ale nie odpisują na razie.. może sie ktoś wypowie jeszcze??? Dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airsofter Napisano 9 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2012 Kiedy napisałeś ? Bo nie licz że ci w święta odpowiedzą. A jeśli nie odpowiadają na maile to co to za problem do nich zadzwonić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bester Napisano 10 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2012 Kiedy napisałeś ? Bo nie licz że ci w święta odpowiedzą. A jeśli nie odpowiadają na maile to co to za problem do nich zadzwonić ? dobra już odpisali.. temat do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.