Mily97 Napisano 8 Kwietnia 2012 Napisano 8 Kwietnia 2012 Znacie jakieś ramy w stylu NS Core? Chodzi o to, aby była geometria bardziej do DJ, ale żeby był hak pod przerzutki... czekam na propozycje
lukaszs Napisano 8 Kwietnia 2012 Napisano 8 Kwietnia 2012 NS Core to bardziej wylajtowana rama....nadaje sie do DJ ale idzie w stronę FR/Enduro inna fajna rama tego typu to np: dartmoor hornet jest tego sporo... a dlaczego nie Core?
Mily97 Napisano 8 Kwietnia 2012 Autor Napisano 8 Kwietnia 2012 Ogólnie to zadałem pytanie w imieniu kolegi, on chciał by rower w stylu NS Cora, tylko że nie ma aż tyle kasy... a więc pytam się o inne ramy/rowery tego typu, tyle że trochę tańsze.. NS Core to bardziej wylajtowana rama....nadaje sie do DJ ale idzie w stronę FR/Enduro inna fajna rama tego typu to np: dartmoor hornet jest tego sporo... a dlaczego nie Core?
elton29 Napisano 8 Kwietnia 2012 Napisano 8 Kwietnia 2012 Jeśli chodzi o cora to w pierwszych wersjach była tam rama ns bichtch i prawdopodobnie choćnie mam pewności streetlegal oraz surge i własnie surga bym szukał, jest uniwersalna, wytrzymała i ma pionowe haki a cenę na poziomie 290-500zł w zależności od rocznika ale ja bym szukał 2008,sam takową posiadałem i byłem z niej zadowolony:)
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.