alkor Napisano 6 Kwietnia 2012 Napisano 6 Kwietnia 2012 Słuchajcie nie znacie kogoś albo może sami nie chcecie sprawnej zmywaki za ~180 zł? Zastąpiła ją zmywarka do zabudowy i z tą nie ma co zrobić... to szukam jej dobrego domu:)
brt0555 Napisano 9 Kwietnia 2012 Napisano 9 Kwietnia 2012 Masz jakies zdjecia? Jakies info typu firma, ile ma lat, czy sprawna 100% by sie przydalo, bo moze znajde kogos kto potrzebuje.
alkor Napisano 9 Kwietnia 2012 Autor Napisano 9 Kwietnia 2012 Mam info, mogą być i zdjęcia. Jest sprawna, tak jak pisałam, jak wróci ludź bardziej zorientowany wypytam czy na pewno nie ma z nią jakiegoś problemu oraz ile dokładnie ma lat. Firma Ariston, była kupiona jako nowa. Jest z tych większych zmywarek, biała. Zdjęcia mają być jakiś konkretnych elementów czy poglądowe wystarczą? Jakieś jeszcze info potrzebne?
brt0555 Napisano 9 Kwietnia 2012 Napisano 9 Kwietnia 2012 Daj jakies podgladowe to wysle zainteresowanemu. Jakbys znalazl model to tez bylbym wdzieczny. Jak cos to dam Ci info. Pozdrawiam!
alkor Napisano 9 Kwietnia 2012 Autor Napisano 9 Kwietnia 2012 Ano, tak jakoś wyszło jak Minor prawi:) Model to Ariston LL 65, ma jakieś 5-7 lat niestety nikt nie pamięta dokładnej daty zakupu, tu zdjęcia(oczywiście przed ewentualnym przekazaniem to wszystko będzie wyczyszczone. Znając moją matkę- na błysk;]): -tu od razu widać pęknięcie- ono jest wadą tylko estetyczną, nie ma żadnego wpływu na działanie jakby co. - -
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.