Skocz do zawartości

[do 1400zł] czy dobry jest taki :

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam,

obecnie jezdze na rowerze GRAND :) ktory ma jakies 7 lat:) ( jest on juz zdezelowany ale nadal jezdzi odziwo). MAm na oku nastepujacy rower: Program bankujesz-kupujesz

wiem ze byly tez poruszane tematy na temat krosa level a2 2011: Kross Level A2 - Sklep rowerowy Mudserwis

i wlasnie mam zamiar kupic 1 z tych rowerów.

dodam jeszcze ze mam zamiar jezdzic glownie po lasach : sciezki lesne, wiadomo na jakies korzenie sie wjedzie ,kamienie itp. ale nie mam zamiaru jezdzic hardcorowo.

Rower bedzie uzytkowany tylko w okresie od wiosny do jesieni :)

Pozdro i czekam na Wasze rady

Napisano

Witam,

obecnie jezdze na rowerze GRAND :) ktory ma jakies 7 lat:) ( jest on juz zdezelowany ale nadal jezdzi odziwo). MAm na oku nastepujacy rower: Program bankujesz-kupujesz

wiem ze byly tez poruszane tematy na temat krosa level a2 2011: Kross Level A2 - Sklep rowerowy Mudserwis

i wlasnie mam zamiar kupic 1 z tych rowerów.

dodam jeszcze ze mam zamiar jezdzic glownie po lasach : sciezki lesne, wiadomo na jakies korzenie sie wjedzie ,kamienie itp. ale nie mam zamiaru jezdzic hardcorowo.

Rower bedzie uzytkowany tylko w okresie od wiosny do jesieni :)

Pozdro i czekam na Wasze rady

Ja jeżdżę Krossem A2 i jestem bardzo zadowolony sporo wytrzymuje dobrze i łatwo zrobiony. Taki wstęp do XC, jak masz kase to go bierz ja teraz śmigam po mieszanych drogach (szosa lasy jakiś ścieżki) po 60 km takie wyprawy i jestem zadowolony. Jedyne mankament to siodełko w zwykłych spodniach spodenkach niewygodnie trzeba brać kolarskie do tego siadełka. A tak poza tym to super rowerek. Polecam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...