Przemek95 Napisano 6 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2012 Witam. Jakie macie zdanie na temat tego roweru. . Jest równowaga cena-jakość? Zaduży na 172cm? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rychlapl Napisano 6 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2012 Chyba brakuje linku... Jak dla mnie, szosa to tylko 2 blaty z przodu:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek95 Napisano 6 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2012 http://allegro.pl/specialized-allez-triple-roz-m-54cm-i2250294900.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomask7 Napisano 6 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2012 Za tą cenę można złożyć lepszą szosę. 2300, Sora, Tiagra, 105. Z tego używałem 2300 i Sore. Jeżeli jeździsz amatorsko - wystarczy. Nie twierdzę, że amator nie może mieć Ultegry czy Dura ace... Jak kto woli. Obecnie mam 105, działanie dużo lepsze niż Sora. Na Twoim miejscu szukałbym ramy i całej grupy lepszej niż 2300. Dużo lepiej na tym wyjdziesz. Rama oczywiście używana. Niemniej jednak moja Sora przejechała kilka sezonów, łańcuch i kaseta były wymieniane. Poza tym nic się nie dzieje i nadal wszystko działa. Zależy jaką kase chcesz przeznaczyć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek95 Napisano 6 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2012 Za tą cenę można złożyć lepszą szosę. 2300, Sora, Tiagra, 105. Z tego używałem 2300 i Sore. Jeżeli jeździsz amatorsko - wystarczy. Nie twierdzę, że amator nie może mieć Ultegry czy Dura ace... Jak kto woli. Obecnie mam 105, działanie dużo lepsze niż Sora. Na Twoim miejscu szukałbym ramy i całej grupy lepszej niż 2300. Dużo lepiej na tym wyjdziesz. Rama oczywiście używana. Niemniej jednak moja Sora przejechała kilka sezonów, łańcuch i kaseta były wymieniane. Poza tym nic się nie dzieje i nadal wszystko działa. Zależy jaką kase chcesz przeznaczyć... ogólnie to osprzęt wiem że jest z najniższej połki. Podoba mi sie rama.Chciałbym zacząc trningi na szosie. Trasy tak do 200-250 km. Ile sezonow jestem w stanie przejachać na tym napędzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gruber Napisano 7 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 Teraz jest zły czas na zakupy ( chodzi oczywiście o ceny). Ale i tak uważam, że ten rower jest za drogi. W styczniu 2011 kupiłem nowego Gianta Defy Triple na Tiagrze za 2400 zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.